EXCLUSIV  Ciuvică, ”CEVA de BINE” despre PSD. Chirieac l-a APLAUDAT: Profesorul e chiar atent!

Captura Video
Captura Video

Analistul politic Bogdan Chirieac a aplaudat la Miercurea Neagră, după ce Mugur Ciuvică a avut "ceva de bine" de spus despre PSD. 

"Domnule Ciuvică, ceva de bine despre actuala conducere a PSD?, a întrebat Bogdan Chirieac. 

"Da!", a venit răspunsul scurt al lui Mugur Ciuvică, moment în care Bogdan Chirieac a aplaudat. 

"V-a zis Ciolacu ieri sau alaltăieri că va schimba Constituţia. Şi cum se schimbă? Nu ştiu, că nu s-a vorbit despre asta, dar trebuie schimbată. Asta a spus!", a punctat Mugur Ciuvică. 

"Deci vedeţi, e atent, profesorul Ciuvică e atent!", a replicat Bogdan Chirieac. 

"Deci domnul CIolacu vrea să schimbe Constituţia fără să ştie cum o schimbă. Dar important e că vrea să o schimbe!", a mai spus Mugur Ciuvică. 

"Deci eu am înţeles că se schimbă, dar am înţeles că domnul Iohannis va fi ales de Parlament preşedinte în 2024", a mai adăugat Chirieac. 

"Dar ce vă spun eu acum e exact, nu am înflorit deloc. A ieşit ieri sau alaltăieri domnul Ciolacu la presă şi le-a zis: Trebuie să ne axăm pe schimbarea Constituţiei, că avem majoritate parlamentară. Ziariştii miraţi, ei erau cu inflaţia, cu astea. Şi au întrebat cum se schimbă. Iar omul a răspuns: Nu ştiu, că nu ne-am gândit. Dar trebuie să o schimbăm. Că avem majoritate. Bun!", a concluzionat Mugur Ciuvică. 

Dănileţ s-a vrut la CCR! Chirieac: Excepţional! L-au dat afară ai lui, magistrații, dar e bun la CCR!/ Tache: Îmi pare rău să vă dezamăgesc...

Bogdan Chirieac a taxat ironic nominalizarea celor de la USR, după ce Mugur Ciuvică a afirmat că partidul condus interimar de Cătălin Drulă este "cel mai legat de justiţie". 

Mugur Ciuvică: Cei mai legaţi de justiţie sunt useriştii în momentul de faţă. Păi pe cine a pus USR la CCR? 

Bogdan Chirieac: Pe un om excepţional, Cristian Dănileţ. 

Mugur Ciuvică: Da, iată...

Bogdan Chirieac: Deci aici e o chestiune... Omul a fost dat afară din magistratură, ai lui l-au dat afară, magistraţii. Nu mai e bun pentru magistratură, dar e bun pentru CCR. Un om excepţional. Să te dea afară din magistratură pentru că ai coloană vertebrală, că de asta l-au dat, nu de altele... 

Mugur Ciuvică: Flexibilă...

Bogdan Chirieac: ... L-au propus pentru onorabila Curte Constituţională. Faptul că sistemul l-a respins e foarte rău pentru România. 

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel