Cîțu, ”SECRET” în Parlament despre PNRR. Aplaudat și huiduit/ Orban: Fiți decenți!

Florin Cîțu, PNRR / Foto: Captură video
Florin Cîțu, PNRR / Foto: Captură video

Premierul Florin Cîțu a spus un "secret" despre PNRR, în Parlament, moment în care a fost huiduit de unii și aplaudat de alții.

Premierul Florin Cîţu a declarat, la prezentarea PNRR în Parlament, că este nevoie de implicarea tuturor forțelor politice pentru atingerea obiectivului Planului Național de Redresare și Reziliență. Cîțu a avut și un mesaj pentru români. La finalul discursului său, premierul a fost aplaudat și huiduit.

VEZI ȘI: Florin Cîțu prezintă PNRR în Parlament: Astăzi, de aici, de la această tribună, le vorbesc românilor!

"Avem votul românilor pentru a implementa reforme. Reforma pensiilor, ca să putem să plătim pensii și în 2030. Reforma companiilor de stat, să ne asigurăm că nu mai aruncăm bani buni în găuri negre. Reforma în administrație publică. Aici toți românii vor o administrație publică performantă și asta este ceea ce ne spun. În justiție, în transport fără emisii, pe carbon, energie regenerabilă. Acestea sunt reformele, nu este niciun secret. Ni le-am asumat pentru că sunt reforme bune pentru români.

Dragi români, doar prin investiții și reforme putem  să reducem sărăcia. Nu există altă soluție, de aceea acest Plan Național de Redresare și Reziliență este important, investim și în același timp facem reforme. Nu există altă soluție. Am să vă spun un secret astăzi. Este nevoie de toată clasa politică pentru a atinge obiectivul acestui program de dezvoltare al României, pentru că este programul românilor, vă mulțumesc.", a spus Florin Cîțu, în încheierea prezentării PNRR în Parlament.

La finalul discursului său, premierul a fost aplaudat de unii parlamentari și huiduit de alții, moment în care președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a intervenit. "Vă rog, fiți decenți." , le-a spus el deputaților. 

VEZI ȘI: Crețu, pe PNRR: Înghețarea salariilor și pensiilor, la Bruxelles. Cu cine s-a consultat Guvernul?

Astăzi, 26 mai, în Parlamentul României este prezentat Planul Național de Redresare și Reziliență. Reamintim că prezentarea acestuia a fost cerută în mod repetat de către PSD. După mai multe dispute, coaliția a fost de acord într-un final ca PNRR să fie arătat în fața deputaților. 

VEZI ȘI: Cîțu: Reforma nu înseamnă scenarii apocaliptice. Pensii și salarii mai mari!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel