Christian Eriksen are deja oferte, deşi abia a semnat şi nu s-a întors încă pe teren: Sunt primul care mă bucur

Facebook Christian Eriksen
Facebook Christian Eriksen

Danezul Christian Eriksen, noul jucător al lui Brentford, este deja dorit la alt club.

"Eriksen face parte din istoria lui Tottenham. Revenirea lui aici ar fi o mare oportunitate pentru el, pentru mine şi pentru club. Dar acum a semnat cu Brentford, pentru şase luni. Vom vedea ce se va întâmpla mai târziu.

'Sunt primul care mă bucur să-l văd din nou pe teren, pentru că am avut momente bune cât am fost amândoi la Inter Milano", a spus Antonio Conte, managerul lui Tottenham, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Eriksen, 29 ani, s-a prăbuşit pe gazon în timpul meciului Danemarca - Finlanda disputat în vara trecută la Copenhaga, în cadrul Campionatului European de fotbal, fiind resuscitat pe teren, înainte de a fi transportat la spital. Internaţionalul danez a fost nevoit să-şi rezilieze contractul cu Inter Milano în luna decembrie, din cauza defibrilatorului cardiac care i-a fost implantat în urma incidentului de la Copenhaga şi care nu îi mai permitea să evolueze în Serie A.

Eriksen, dezvăluiri despre stopul cardiac de la EURO: M-am gândit că s-a terminat

"În ambulanţă, m-am gândit: îmi agăţ ghetele în cui. S-a terminat. Nu voi mai putea juca fotbal", a spus internaţionalul danez de 29 ani.

Din cauza stimulatorului cardiac, danezul nu a mai putut continua la Inter Milano, pentru că regulamentul din Serie A nu permite fotbaliştilor să joace cu asemenea dispozitive implantate care reglează ritmul cardiac.

Eriksen a reluat antrenamentele la începutul lunii decembrie, profitând de infrastructurile clubului danez Odense, o pregătire esenţial fizică, dar şi cu mingea.

"Scopul meu este să joc la Cupa Mondială din Qatar. Eu pot reveni... Dar mai întâi trebuie să fiu selecţionat", a mai spus fotbalistul.

Înainte de acel meci de la EURO 2020, Eriksen a povestit că totul a decurs normal.

"M-am simţit foarte bine", a adăugat danezul, care a simţit o crampă la gambă, înainte de a se prăbuşi pe gazon.

Întrebat dacă nu se teme de un alt episod cardiac, Eriksen, cu 109 meciuri şi 36 goluri la naţionala daneză, a replicat: "Nu acesta este planul meu". VEZI MAI MULTE AICI 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel