Chilianul Medel, eliminat de la Copa America, a primit aceeaşi sancţiune ca Messi

Instanţa conducătoare a fotbalului sud-american, CONMEBOL, a dictat un meci de suspendare şi o amendă de 1.500 de dolari pentru chilianul Gary Medel, după eliminarea sa în meciul cu Argentina, contând pentru locul 3 la competiţia Copa America, informează AFP.

Medel, care evoluează la Beşiktaş Istanbul, în Turcia, a primit "un meci de suspendare automat", fără posibilitatea pentru Federaţia chiliană (FFC) de a face apel, conform deciziei de miercuri seara a tribunalului disciplinar al CONMEBOL.

Pe data de 6 iulie, căpitanul chilian în vârstă de 31 de ani a fost eliminat, în minutul 37 al jocului, pentru o altercaţie cu Lionel Messi, care a primit şi el cartonaşul roşu. A fost al doilea cartonaş roşu din cariera starului BarceloneI, care a primit o sancţiune identică de la CONMEBOL, marţi.

Această sancţiune îi privează pe cei doi jucători de la primul meci oficial al echipelor lor naţionale, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2022 din Qatar, programate în martie 2020.

Chile, campioană în 2015 şi 2016, a încheiat Copa America 2019 pe locul 4 după ce a fost învinsă cu 2-1 de Argentina în finala mică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel