Cheddar, un homar extrem de rar, a fost salvat de la a deveni un festin de lux

Sursă foto: Facebook (Red Lobster)
Sursă foto: Facebook (Red Lobster)

Un homar de specie rară a fost salvat din oala unui restaurant. 

Un homar portocaliu a fost salvat de propria soartă, evitând astfel să ajungă o masă la Red Lobster, după ce membrii personalului au recunoscut culoarea neobișnuită a crustaceului. Homarul a fost numit ”Cheddar” într-o odă către faimoșii biscuiți Cheddar Bay ai restaurantului. Cheddar a sosit într-un transport la un restaurant Red Lobster din Hollywood, Florida, potrivit unui comunicat de presă din 12 iulie al restaurantului.

”Uneori se întâmplă miracole și în cele mai obișnuite întâmplări, iar Cheddar este unul dintre ele”, a spus Mario Roque, manager la Red Lobster, care a ajutat la salvarea lui Cheddar, în comunicat. ”Un grup de oameni incredibili ne-au ajutat să facem acest lucru posibil. Suntem atât de onorați că am reușit să-l salvăm pe Cheddar și să-i găsim o casă bună.”

VEZI VIDEO AICI

O șansă la 30 de milioane pentru un homar precum Cheddar

Personalul de la Red Lobster a contactat Ripley's Aquarium din Myrtle Beach, care a trimis doi membri ai echipei lor la restaurant, a spus Ripley's într-un e-mail către CNN. Apoi l-au ”împachetat ​​cu grijă pe Cheddar” și l-au condus la Centrul de Cercetare în Științe Marine din Myrtle Beach. Homarul portocaliu norocos se va aclimatiza la unitatea de cercetare științifică înainte de a se muta în acvariu.

Potrivit lui Ripley, homarii portocalii sunt chiar mai rari decât homarii albaștri: în timp ce șansa de a găsi un homar albastru este de una la un milion, șansa de a găsi un homar portocaliu este de doar una la 30 de milioane.

”Acvariul Ripley din Myrtle Beach este onorat să devină pentru totdeauna casa lui Cheddar”, a transmis acvariul într-o declarație trimisă prin e-mail CNN. ”Deși ciudat și neobișnuit, face parte din viața de zi cu zi aici la Ripley's, homari portocalii precum Cheddar sunt cu adevărat unul din 30 de milioane. Suntem recunoscători că echipa Red Lobster a recunoscut importanța unei astfel de rarități și sperăm să răspândească ideea de conservare a crustaceelor ​​cu oaspeții lor din întreaga lume pentru anii următori”.

CITEȘTE ȘI - Cum îți dai seama dacă peștele pe care vrei să-l cumperi este proaspăt

Imagini spectaculoase cu o BALENĂ gri. S-a lăsat PUPATĂ de turiști

O balenă “pupăcioasă” a făcut senzație printre turiștii din Mexic. Mai mulți oameni aflați la o plimbare cu barca au avut o surpriză de proporții când aceasta a apărut chiar lângă ei. Balena cenușie a fost foarte prietenoasă și s-a lăsat chiar pupată de turiști, înainte de a-i stropi cu apă, scrie Daily Mail.

Alex Banky, în vârstă de 36 de ani, se afla într-o excursie cu barca în Golful Magdalena, Mexic, când o balenă curioasă de 45 de tone a început să iasă la suprafață, chiar lângă vasul său. Filmări uimitoare filmate pe 1 februarie arată balena gri uriașă chiar lângă barca lui Banky. Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare. În imagini se poate vedea cum balena înoată liniștit pe lângă oameni și se apropie foarte mult de aceștia, astfel încât unii turiști au putut să se aplece și să o pupe. Citește articolul integal și vezi imaginile AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel