CFR Cluj - U Craiova 1948. Echipa lui Dan Petrescu și-a revenit după eșecul cu Rapid

CFR Cluj - U Craiova 1948. Echipa lui Dan Petrescu și-a revenit după eșecul cu Rapid
CFR Cluj - U Craiova 1948. Echipa lui Dan Petrescu și-a revenit după eșecul cu Rapid

CFR Cluj a învins-o pe FC U Craiova 1948 cu scorul de 3-1 (2-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 17-a a Superligii de fotbal.

CFR s-a impus prin golurile marcate de Rangelo Janga (16), Cristian Manea (33) şi Emmanuel Yeboah (67), în timp ce pentru oaspeţi a punctat George Ganea (61), fost jucător la CFR.

Fiecare echipă a avut câte două bare, gazdele prin Yeboah (20) şi Karlo Muhar (41), iar craiovenii prin Aurelian Chiţu (29) şi Juan Bauza (44). CFR Cluj şi-a luat astfel revanşa după ce a fost învinsă în tur cu 3-1. Dan Petrescu a bifat cu acest prilej partida cu numărul 300 pe banca tehnică în Superliga României, competiţie pe care a câştigat-o de şase ori din postura de antrenor, potrivit LPF.

FC U Craiova a ajuns la şapte etape consecutive fără victorie, două egaluri şi cinci înfrângeri.

FC CFR 1907 Cluj - FC U Craiova 1948 3-1 (2-0), Stadion Dr. Constantin Rădulescu - Cluj Napoca Au marcat: Rangelo Janga (16), Cristian Manea (33), Emmanuel Yeboah (67), respectiv George Ganea (61).

Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti); al patrulea oficial: Szabolcs Kovacs (Carei) Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare) Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) - CCA, Ioan Bogdan (Arad) - LPF.

 

Pentru Lazio nu va fi uşor să joace în România 'în plină iarnă' cu CFR Cluj, avertizează jurnaliştii italieni

Pentru Lazio nu va fi uşor să joace în România 'în plină iarnă', echipa din Roma urmând să dispute la Cluj pe 23 februarie returul barajului pentru calificarea în optimile de finală ale Europa Conference League, scrie site-ul calciomercato.com.

'Nu va fi uşor pentru biancocelesti să meargă să joace în România în plină iarnă. Prin urmare, va fi important să-şi joace bine cărţile la Roma, amintind că nu mai există regula golurilor înscrise în deplasare', notează site-ul, cu mai bine de două luni înaintea dublei manşe dintre CFR Cluj şi Lazio Roma.

Partida din prima manşă a barajului va avea loc pe 16 februarie, la Roma, pe Stadio Olimpico, iar meciul revanşă se va disputa în data de 23 februarie, la Cluj-Napoca. Trecând în revistă punctele forte şi slăbiciunile campioanei României, calciomercato.com observă la CFR 'un amestec potrivit de jucători experimentaţi şi tineri promiţători', cu o medie de vârstă de 26,8 ani.

În opinia site-ului, dintre jucătorii din compartimentul ofensiv al campioanei României, Lazio va trebui să fie atentă la Emmanuel Yeboah şi Claudiu Petrila.

'Alte elemente care se remarcă, într-un lot nu deosebit de bogat în calitate, sunt fostul fundaş lateral al Bolognei, Mbaye, care nu şi-a găsit încă loc în acest sezon, şi mijlocaşul ofensiv brazilian Roger (cu trei pase decisive în această competiţie, în preliminarii şi faza grupelor)', scrie calciomercato.com.

'De asemenea, în poartă, este o veche cunoştinţă a campionatului Italiei ca Simone Scuffet. După debutul în Serie A cu Udinese şi împrumutul la Spezia, jucătorul născut în 1996 în Friuli îşi găseşte maturitatea sportivă în România: are trei meciuri fără gol primit în şase partide din grupele Conference. În general, apărarea este unul dintre atuurile lui CFR Cluj, cu un singur gol primit în această competiţie pe teren propriu şi patru în deplasare', adaugă site-ul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel