CFR Cluj - Dinamo. Ionel Dănciulescu: Au arătat jalnic, nu se pot bate la campionat / Video

CFR Cluj - Dinamo. Ionel Dănciulescu: Au arătat jalnic, nu se pot bate la campionat
CFR Cluj - Dinamo. Ionel Dănciulescu: Au arătat jalnic, nu se pot bate la campionat

CFR Cluj a obţinut o victorie chinuită cu Dinamo Bucureşti, 1-0 (0-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 29-a a Ligii I de fotbal, în condiţiile în care Dinamo a jucat din prima repriză în nouă jucători.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Billel Omrani (80), din centrarea lui Adrian Păun. Dinamo a jucat din prima repriză în nouă jucători. Paul Anton (31) şi Florin Bejan (37) au fost eliminaţi pentru câte două cartonaşe galbene.

După meci, Ionel Dănciulescu a criticat dur jocul CFR-ului: 'O victorie nemeritată din punctul meu de vedere. Dinamo a arătat bine, cât poate să arate o echipă cu doi oameni mai puțini. CFR a arătat jalnic, nu se pot bate la campionat, vorbesc în acest moment. Este o echipă fără vlagă, anostă, cu multe greșeli neforțate din partea jucătorilor valoroși.

Au arătat jalnic în seara asta, nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă Dinamo ar mai fi avut un jucător pe teren. Dinamo pierde un meci în care a fost dezavantajată clar de arbitru. CFR mi s-a părut fără forță', a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel