EXCLUSIV  Cezar Ionașcu, TOP 3 România, cei mai bine îmbrăcați bărbați. Surpriză mare pe podium

Cezar Ionașcu, consilier de imagine, a făcut la DC News topul celor mai bine îmbrăcați bărbați din România.

De profesie avocat, Cezar Ionașcu a renunțat la cariera de jurist pentru a deveni consultant vestimentar. A decis să își urmeze adevărata pasiune, transformându-se într-un expert în moda masculină. 

Cezar Ionașcu a făcut la DC News TOP 3 al celor mai bine îmbrăcați bărbați din România.

„În lumea aceasta știe să se îmbrace cel care a călătorit prin lume. Lumea e cea mai bună școală”, susține Ceza Ionașcu.

1. ION ȚIRIAC

„Numărul unu în România rămâne Ion Țiriac care se îmbracă printre altele, de la Stefano Ricci, de la Florența. Acolo, bătrânul Stefano, un italian gras foarte pavarotian, strânge capii din Europa. Se lasă cu vânzări de 2-3 milioane de euro într-o seară”. 

2. ILIE NĂSTASE

„Numărul doi e prietenul lui, Ilie Năstase. Am avut onoarea să lucrăm împreună. Am avut onoarea să-l stilizez, să-l îmbrac, să-i livrez costume. Un exemplu ce înseamnă libertate. Ilie e un om liber. Dacă vreți mentor, luați-l pe Ilie la 70 de ani, în buletin, împliniți acum doi ani, dar el nu are mai mult de 18. E frumos, e un bărbat frumos. Nu vorbesc de fizic, anii și-au spus cuvântul. Înăuntru”.

3. GIGI BECALI

Cu asta închei podiumul. Există între locul 2 și trei un întreg segment de tineri de notorietate publică. Nu-i nominalizez pentru că dacă aș nominaliza unul, s-ar simți toți ceilalți jigniți, dar îi văd, îi apreciez și au aplauzele mele. 

Pe locul trei e Gigi Becali. Un machedon care a învățat. A fost dispus să asculte și a învățat despre haine. Pune preț ca tot neamul lui, cel machedonesc, pe aparențe. Știe să trateze lucrul acesta cu bugete însemnate. Se îmbracă la Londra doar pe comandă. Îi știu încălțările, știu de unde își ia pantofii. Știe să se respecte. Respectându-se pe sine, îi respectă pe ceilalți. E consiliat clar. Văd lucruri pe care nu are de unde să le știe pentru că nu există resursa scrisă în România sau omul care să-i fi spus”, a completat Cezar Ionașcu.

[citeste si]

Puteți urmări întregul interviu AICI.

De-a lungul timpului, Cezar Ionașcu a consiliat în materie de modă nume importante din România, printre care Ilie Năstase și Ciprian Marica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel