Cea mai bună soluție pentru un teatru deschis cu casa închisă

Numar nou de telefon pentru achizitionarea de bilete le spectacolele Teatrului Metropolis
Numar nou de telefon pentru achizitionarea de bilete le spectacolele Teatrului Metropolis

Într-o lume în care cele șapte arte se ajută una pe alta, pentru a face viața mai frumoasă, TEATRUL METROPOLIS a identificat o nouă soluție excepțională pentru a-și apropia publicul. Spectatorii au acum un nou număr de la telefon pentru rezervările de bilete, la tarife normale, cu apelare din orice reţea de telefonie, fixă sau mobilă: *7707.

TEATRUL METROPOLIS. *7707, noul număr de telefon care aduce publicul mai aproape de spectacolele şi de actorii Teatrului Metropolis, este funcţional începând cu data de 27 mai, 7 zile din 7, între orele 10.00 şi 18.00. Un apel este taxat normal, în funcţie de reţeaua din care sunaţi. Dacă sunaţi din Vodafone, Orange sau Cosmote, un minut va fi taxat la valoarea unui apel Vodafone-Vodafone, Orange-Orange sau Cosmote-Cosmote.

Citește și Sex pe scenă, în fața publicului, la Teatrul Metropolis

Rezervarea telefonică este valabilă 48 de ore iar preţul biletului rămâne nemodificat. Dacă nu veţi achiziţiona biletul în acest interval, rezervarea vi se va anula automat.

TEATRUL METROPOLIS. „Sloganul nostru, «un teatru deschis cu casa închisă», ne obligă să găsim cele mai bune soluţii pentru spectatorii care, dintr-un motiv sau altul, nu mai reuşesc să cumpere bilete la spectacolele noastre. Singura reclamaţie pe care am primit-o la teatru a fost că telefonul sună mereu ocupat, de aceea am căutat o cale mult mai rapidă de a intra în contact cu spectatorii Teatrului Metropolis", a declarat George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis, înființat în urmă cu șapte ani.

De ce a fost ales numărul *7707

„Din suita de numere care ni s-au pus la dispoziţie am ales *7707. Şi asta pentru că Teatrul Metropolis împlineşte 7 ani de existenţă, într-o lume în care cele 7 arte se ajută una pe alta, pentru a face viaţa mai frumoasă. Noul nostru număr are şi o anumită muzicalitate şi e foarte uşor de ţinut minte", a mai spus George Ivaşcu.

O altă soluție pentru achiziționarea biletelor la Teatrul Metropolis este și cumpărarea online direct de pe site-ul official al teatrului www.teatrulmetropolis.ro. De asemenea, rămâne valabilă şi varianta de cumpărare direct la casa de bilete a teatrului, situat în Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2.

Până când se va face tranziţia totală către *7707, noul număr pentru rezervări telefonice, mai aveţi la dispoziţie, temporar, şi numarul pe care l-aţi folosit până acum: 021.210.51.08 (în intervalul orar 10.00 - 18.00).

ŞTIAŢI CĂ? 


Curcubeul are 7 culori
Există 7 continente (Europa, America de Nord, America de Sud, Africa, Asia, Antarctica, Australia sau Oceania) şi 7 mări
În Biblie se descriu cele 7 zile în care Dumnezeu a imaginat lumea
Exista 7 minuni ale lumii
Există 7 note musicale: Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si
Cele 7 virtuţi sunt Dragostea, Credinţa, Tăria sufletească, Speranţa, Inteligenţa, Cumpătarea, Dreptatea?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel