Gingham, imprimeul care a revenit în actualitate. Cum să îl porți

Instagram - @sugarmonique
Instagram - @sugarmonique

Imprimeul Gingham a revenit în actualitate, după ce în anii 1950-1960 a atins apogeul popularității sale. În actualitate, imprimeul poate fi găsit atât pe haine, cât și pe accesorii. 

În acest sezon cald a revenit în actualitate modelul Gingham, asemănători carourilor, ce folosește două culori. Fie că este purtat pe ținute de seară, casual sau accesorii, cu siguranță va ieși în evidență, scrie Tabu

Rețelele de socializare ale amatoarelor de ținute în tendințe sunt luate cu asalt de imprimeul ultragrafic, asemănător unei table de șah. Culorile îndrăznețe dar și cele pastel din imprimeu scot în evidență orice piesă de vestimentație, fie că vorbim de pantaloni, jachete, cardigane, eșarfe, sau chiar pantofi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CASEAPP (@caseapp)

Imprimeul nu este o noutate și poate fi recunoscut după una dintre culorile prezente permanent ale modelului: albul. Gingham a fost importat în secolul XVII din India, iar numele sau vine din malaeziană, însemnând „întredeschis, separat”. A fost produs într-o fabrică din Manchester în alb și bleu, dar a ajuns la apogeul popularității sale în anii 1950 și 1960, când femeile îl purtau pe rochii, fuste și bluze și putea fi găsit, de asemenea și în ținutele copiilor. 

Anul acesta poate fi găsit atât în forma sa clasică, cu mici carouri, cât și în varianta mai modernă, supradmensionată. Fustele midi, tricourile supradimensionate și pantalonii trei sferturi sunt vedetele acestui nou sezon. Culorile recomandate de stiliști sunt cele pastelate, ori cele pământii, împrumutate din natură. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hello Molly (@hellomolly)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Duda Amorim (@dudaamorim)

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel