Mesaj pentru Gâdea, Cioloș și Iohannis după spectacolul de la Cotroceni-FOTO

Sâmbătă, 5 decembrie, a avut loc, la Sala de spectacole a Palatului Cotroceni, reprezentația Teatrului Nottara, cu Vizitatorul de Eric-Emmanuel Schmitt, în regia lui Claudiu Goga, având în rolul principal pe marele actor Alexandru Repan.

Marinela Țepuș, directoarea Teatrului Nottara, a transmis un mesaj de mulțumire tuturor care i-au fost alături.

[citeste si]

(w670)

"Mulțumesc Domnului Președinte și Instituției Prezidențiale pentru această invitație simbolică, invitație care ne onorează și ne emoționează; mulțumim televiziunilor de știri și presei online, pentru că, în acest demers, NU au fost concurente, ci solidare; mulțumesc politicienilor, pentru că, în contextul situației disperate în care se află Teatrul Nottara, NU au mai fost rivali, ci solidari și preocupați în a găsi soluții pentru a ne da posibilitatea de a funcționa cât de normal se poate într-o asemenea împrejurare; mulțumesc tuturor colegilor mei din Teatrul Nottara, care au înțeles că numai fiind împreună, constituind o familie, putem răzbi, capacitându-i pe cei cu putere și în drept să demareze acțiunea de consolidare a unui imobil de două ori important: adăpostește, de zeci de ani, unul dintre cele mai populare teatre bucureștene, Nottara, și este un imobil construit de unul dintre cei mai mari ingineri ai acestei țări, Liviu Ciulley (tatăl excepționalului om de teatru Liviu Ciulei), acela care a modernizat construcțiile în România, făcând primele calcule și folosind materiale adecvate (firește existente la acea vreme, anul 1945), specifice zonelor cu risc seismic. Suntem, azi, aici, într-un loc excepțional, într-o companie excepțională, însă dorința noastră cea mai profundă este aceea de a ne întoarce, cât mai grabnic, pe Bulevardul Magheru nr. 20. În 2015 se împlinesc 55 de ani de când ne numim Teatrul Nottara", a spus Marinela Țepuș.

(w670)

Mesaj pentru Mihai Gâdea

"În urma acestei reprezentații și a tuturor inițiativelor care au avut deja loc, țin să mulțumesc, în mod personal și special, Domnului Mihai Gâdea, tuturor jurnaliștilor Antenei 3 și Antenei 1, care ne-au fost alături din primul moment și care continuă să ne susțină clipă de clipă. De asemenea, mulțumesc Domnului Prim-Ministru Dacian Cioloș, Domnului Primar General Răzvan Sava, Domnului Ministru al Culturii Vlad Alexandrescu, Domnului Europarlamentar Cristian Bușoi, Domnului Prefect al Capitalei Nicolae Petrovan, Domnului Ministru al Apărării Naționale Mihnea Ioan Motoc, Domnului Colonel Cristian Dorca, Directorului Cercului Militar, Domnul Traian Petrescu, Directorului Direcției Cultură, Sport Turism a PMB, unora dintre membrii Comisiei de Cultură din cadrul Consiliului General al PMB (Domnului Cristian Olteanu şi Doamnei Lăcrămioara Fontoura), tuturor celor știuți și neștiuți – pentru interesul arătat în această situație și pentru sprijinul promis, pe care sunt sigură că ni-l vor acorda în continuare. Următorul spectacol al Teatrul Nottara la Palatul Cotroceni va avea loc peste aproximativ o lună de zile. Va fi o comedie scrisă de un autor român și va fi dedicată publicului plătitor, urmând a fi puse în vânzare bilete în prima parte a lunii ianuarie. Detaliile complete vor fi disponibile pe site-ul teatrului, www.nottara.ro", a mai spus directoarea Teatrului Nottara.

(w670)

Luni, spectacol la ARCUB

Luni, 21 decembrie, ora 19.30, vă invităm la ARCUB, str. Batiște nr. 14, la un spectacol desfășurat în parteneriat cu Asociaţia SmartArt, în preajma unui Pom de Crăciun, dătător de speranță. Spectacolul Crăciunul Altfel, marca All's Choir and Ballet, se adresează tuturor spectatorilor fideli, presei, acelora care nu pregetă să fie alături de noi în periplul prin București, către sălile ce ne vor fi puse la dispoziție până la revenirea pe Bulevardul Magheru 20.

"Un lucru important de știut: suntem în etapă avansată pentru semnarea unui protocol cu ARCUB, astfel încât sala din str. Batiște nr. 14 să devină sediul nostru temporar și locul care va adăposti 19 dintre cele 36 de producții ale noastre", a adăugat Marinela Țepuș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel