Ce rochie de mireasă a purtat Nicola Peltz, nora lui David Beckham. „O operă de artă”

nunta
nunta

Pe 9 aprilie, Nicola Peltz s-a căsătorit cu Brooklyn Beckham la casa familiei acesteia din Palm Beach, purtând o rochie Valentino Haute Couture. Stilista lui Peltz, Leslie Fremar, spune că rochia de mireasă este cea mai frumoasă rochie pe care a văzut-o vreodată. Vogue a scris că rochia de mireasă nu este nici mai mult și nici mai puțin decât o operă de artă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????????? (@nicolaannepeltzbeckham)

Aceasta este o declarație uriașă, având în vedere că Fremar este femeia din spatele garderobelor altor mari staruri, precum Demi Moore, Julianne Moore și Charlize Theron.

Chiar și Peltz a fost uluită de acest comentariu. „Venind de la Leslie, (n.r. comentariul) este incredibil”, a spus mireasa pentru British Vogue.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????????? (@nicolaannepeltzbeckham)

Aspectele legate de nunta lui Peltz au fost punctul culminant al conversațiilor de un an cu echipa directorului de creație al Valentino, Pierpaolo Piccioli.

„A fost cea mai bună experiență couture”, spune Fremar despre diversele schițe, țesături și broderii necesare pentru a crea rochia de vis a norei legendei fotbalului englez, David Beckham.

Ceea ce a început ca un look de mireasă extrem de complicat s-a schimbat de îndată ce mireasa a probat din piese. „Simplitatea a fost magnifică”, își amintește Leslie. „Nu a trebuit să detaliem prea mult rochia pentru a atinge amploarea acesteia, așa că am ajuns să eliminăm broderia.”

În schimb, au adăugat dantelă franceză pe mănușile lucrate manual și o trenă rafinată care se așează peste rochie și o decorează ca pe „o operă de artă”. Fremar spune că efectul general este „de necrezut”. Din partea lui Peltz, aceasta a declarat că nu s-a simțit niciodată mai specială.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????????? (@nicolaannepeltzbeckham)

 „Să văd toate rochiile de la podium în viața reală a fost atât de magic. Arăta ca dulapul viselor cuiva”, a transmis Peltz despre operele strălucitoare create de meșteri italieni talentați, orientați spre detalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel