6 copii, loviți pe trecerea de pietoni. Cazanciuc (PSD): Șoferii băuți și fără permis care își ucid semenii, direct la închisoare

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a reacționat, după accidentul teribil care a avut loc la Petroșani.

Robert Cazanciuc, senator PSD, a anunțat că a introdus în procedură de urgență parlamentară un proiect de lege prin care şoferii depistaţi la volan băuţi şi fără permis şi care provoacă accidente mortale să facă închisoare.

Șase copii au fost accidentați, miercuri seară, pe o trecere de pietoni din Petroșani, unul dintre aceștia pierzându-și viața joi la spitalul din aceeași localitate.

„Din păcate un alt copil a murit! În prima zi de plen a Senatului vom vota Legea Anastasia! Am solicitat şi s-a aprobat procedură de urgenţă pentru legea prin care am propus ca cei care se urcă la volan băuţi şi fără permis, folosind o maşină pentru a-şi ucide semenii, să ajungă direct în închisoare!“, a scris Cazanciuc, pe Facebook.

Cel care a comis accidentul este un tânăr de 19 ani din orașul Aninoasa, județul Hunedoara, care s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice. Acesta nu avea permis de conducere și, în plus, a fugit de la locul faptei. După ce a fost identificat, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După decesul minorului, cercetările au fost extinse pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului unui eveniment rutier fără încuviinţarea poliţiştilor, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, conform Agerpres.

Cei şase copii loviţi pe trecerea de pietoni aveau între 11 şi 14 ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel