Cartea poliţiştului Marian Godină are vânzări "spectaculoase"

'Flash-uri din sens opus', cartea poliţistului Marian Godină, a fost vândută, doar în perioada de precomandă, în tiraj de 20.000 de exemplare, cifră catalogată drept 'spectaculoasă' de reprezentanţii casei care a editat volumul. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis joi Agerpres de editura Curtea Veche Publishing, autorul îşi va lansa cartea marţi, 15 martie, la ora 18.00, la librăria Habitus din Sibiu.

'Flash-uri din sens opus este disponibilă începând cu data de 29 februarie în librăriile din toată ţara, iar în perioada de precomandă titlul a fost deja vândut în peste 20.000 de exemplare, cifră spectaculoasă pentru piaţa de carte din România', se arată în comunicatul de presă trimis de editură. Întâmplările din carte includ momente din timpul formării lui Marian Godină precum şi experienţe din activitatea sa de poliţist rutier, alături de frânturi din viaţa personală şi culise ale momentelor-cheie urmărite public în ceea ce priveşte pagina sa de Facebook.

'Despre Flash-uri din sens opus vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranţă prin toate stările. Vă va întrista, veţi râde cu lacrimi, vă va amuza, veţi regreta (nu că aţi cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veţi râde iar. Cu siguranţă vă va antrena toţi muşchii mimicii', a declarat Godină, potrivit comunicatului.

Volumul este disponibil în librăriile din toată ţara, cartea fiind lansată oficial pe 24 februarie. Premierul Dacian Cioloş, prezent la eveniment, a apreciat că exemplul autorului ar trebui să fie 'o lecţie şi pentru Poliţia Română'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel