Cardiff City riscă o interdicţie la transferuri dacă nu plăteşte tranşa de transfer pentru Emiliano Sala

Clubul de fotbal Cardiff City, aflat pe locul 14 în liga secundă a Angliei, riscă o interdicţie pentru trei perioade de transferuri dacă nu va plăti clubului Nantes prima tranşă din transferul argentinianului Emiliano Sala, care a decedat într-un accident aviatic în timp ce se îndrepta către gruparea galeză, a anunţat FIFA.

FIFA a decis în septembrie că clubul galez trebuie să plătească lui Nantes prima tranşă de transfer, în valoare de 6 milioane euro, din cuantumul sumei totale de 17 milioane euro. Sala şi-a pierdut viaţa în accidentul care a avut loc în luna ianuarie, când avionul cu care zbura s-a prăbuşit în Canalul Mânecii. Corpul jucătorului a fost descoperit trei săptămâni mai târziu în epava avionului din adâncuri.

Comisia Statutului Jucătorului din cadrul FIFA a impus un termen de 45 zile pentru plata sumei de 6 milioane euro de către Cardiff City către Nantes, iar în caz contrar clubul galez va suporta o interdicţie la transferuri pentru trei ferestre consecutive de mercato.

Cardiff City nu a reacţionat deocamdată, dar şi-a manifestat anterior intenţia de a apela la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Clubul galez, care a retrogradat sezonul trecut din Premier League, susţine că există dovezi clare că acordul de transfer nu a fost niciodată încheiat în conformitate cu multiplele cerinţe contractuale solicitate de Nantes, făcându-l astfel nul şi neavenit", în timp ce FIFA a replicat că transferul a fost încheiat oficial înainte de decesul lui Sala şi Cardiff trebuie să plătească tranşele convenite în contract.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel