Cântec pentru Tisha, musical pentru copii în parcul IOR, în weekend-ul copiilor

Cei mici sunt așteptați, sâmbătă, 30 mai, la ora 10:30, pentru a se distra alături de Tisha, protagonista spectacolului "Cântec pentru Tisha", primul musical pentru copii regizat împreună cu spectatorii, în Parcul IOR.

În afară de reprezenția din IOR, spectacolul Cântec pentru Tisha se va juca în alte trei locații în acest wee-kend al copiilor.

Duminică 31 mai, la ora 18:30, spectacolul Cântec pentru Tisha se va juca la Mall Pitești, în cadrul evenimentului "Orășelul distracției" care are ca scop celebrarea zilei copilului.

Sala Arcub va găzdui musicalul, de asemenea, chiar de ziua copilului, luni, 1 iunie, de la ora 12:30.

Mai mult, spectacolul Cântec pentru Tisha, realizat de MiniArtShow by Ioana Ginghină, se va juca, în data de 2 iunie, la ora 10:00, la sediul din Lahovari al Teatrului Țăndărică, în cadrul "Festivalului Internațional Teatru, Strada și Copil."

Cântec pentru Tisha, în regia Feliciei Dalu, este un spectacol inedit, cu un text original, antrenant, plin de cântece și jocuri interactive în care dumneavoastră, spectatorii - mari și mici - deveniţi eroii poveștii Tishei.

Un scenariu inedit al unei povești reale, muzica originală antrenantă a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plină de farmec a unor actori experimentați și, surpriza spectacolului, apariția video a cuplului Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, sunt doar câteva argumente pentru ca un astfel de spectacol emoționant să nu fie ratat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel