EXCLUSIV  Candidatura lui Fifor la primărie, miza tensiunilor din PSD Arad. ”Nu suspectez eu BLATURI cu Falcă, dar așa se vorbește în oraş”

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Mihai Fifor acuză conducerea PSD Arad de încălcarea statutului partidului şi spune că, deşi recomandările de la centru spun una, liderii filialei judeţene conduc cum vor. 

"Este o istorie un pic mai lungă la PSD Arad. Urma să se organizeze Conferinţa Extraordinară de alegeri, aşa cum prevede statutul şi cum s-a decis de la centru, prin Comitetul Executiv Naţional, urma să alegem delegaţii pentru Congres. Structura Conferinţei Extraordinare e bine delimitată de statut. Nefiind o conferinţă ordinară, nu se fac alegeri în bază, adică în fiecare organizaţie locală care stabileşte delegaţi, care delegaţi să participe la conferinţa judeţeană. Conferinţele extraordinare au o structură limitativă de participare, însemnând primari, viceprimari, parlamentari, preşedinţi de CJ şi Comitetul Executiv Judeţean. Asta s-a comunicat negru pe alb de la centru, numai că la Arad e ca la nelume. Adică preşedintele filialei nu înţelege că trebuie să respecte statutul şi deciziile partidului, aşa că forţează o conferinţă cu zeci de oameni care să vină să voteze. 

Până la urmă, cei de la Bucureşti nu au mai putut să vină să participe, pentru că e situaţia care e la Bucureşti, şi au trimis o adresă ieri la prânz prin care dispun amânarea conferinţei de la Arad pentru o dată pe care o vor conveni împreună cu preşedintele filialei. La care preşedintele filialei ce se gândeşte? Le trimite o chestie de genul 'regrete imense, dar noi ne vedem de treabă. Nu ne interesează pe noi că ne trimiteţi voi hârtii, noi facem conferinţa'. Asta a provocat o mare nemulţumire în organizaţie, lumea e chiar foarte supărată. El îşi va ţine conferinţa, nu are decât, noi nu vom participa.", ne-a declarat Mihai Fifor. 

IATĂ ADRESA TRIMISĂ DE PREŞEDINTELE PSD ARAD, DOREL CĂPRAR, CĂTRE CONDUCEREA PARTIDULUI:

Cine este "Angela"

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mihai Fifor a făcut referire la o anumită "Angela". "Degeaba au protestat o mare parte din membrii CEX, părăsind sala...."Angela" merge mai departe", a scris Fifor. 

"Fac referire la domnul Căprar. Cred că am fost destul de transparent cu ce am vrut să spun, dânsul este Angela. Problema care se pune acum este dacă mai respectăm vreo normă statutară în partid sau nu. Dacă mai suntem în partid sau în afara lui prin deciziile luate", a spus Mihai Fifor în exclusivitate pentru DC NEWS. 

VEZI ŞI Tensiuni la PSD Arad. Mihai Fifor, anunţ ferm: Nu voi participa la un simulacru de conferință

Miza scandalului, candidatura lui Fifor la primăria Arad 

"Eu am spus de mult că vreau să candidez la primăria Arad, dar se pare că deranjează foarte tare. Se pare că asta este miza la tot ce se întâmplă. Nu trebuie cumva să avem un candidat care chiar să pună probleme echipei lui Falcă. Eu nu suspectez blaturi, nu îmi permit eu aşa ceva, nu pot afirma aşa ceva, dar aşa vorbeşte lumea în oraş", a conchis Mihai Fifor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel