Tensiuni la PSD Arad. Mihai Fifor, anunţ ferm: Nu voi participa la un simulacru de conferință

Mihai Fifor lansează acuze dure şi spune că organizaţia PSD Arad este împinsă într-o zonă a încălcării repetate a statutului. 

"Constat cu dezamăgire și cu îngrijorare modul iresponsabil de a împinge organizația PSD Arad într-o zonă a încălcării repetate a statului și a dispozițiilor conducerii partidului.

Totul dintr-o dorință obsesivă de putere, alimentată de resorturi care nu mai au nimic de a face cu viața normală de partid, bazată pe respectarea normelor și a prevederilor statutare, pe consultarea corectă a forurilor statutare de conducere ale organizației.

Simulacrul de CEX, la care nimeni nu știe de fapt câți membri de drept au participat și, cu atât mai puțin, câți au și votat sub presiunea brutală a liderului de partid, a decis cu 117 voturi din 77 de membri ai CEX (sic!) participarea la conferința extraordinară, cu drept de vot, a unor colegi care nu fac parte din componenţa Conferinței, așa cum prevede Statutul.", a scris Mihai Fifor pe Facebook. 

"Nu voi participa la un simulacru de conferinţă"

"Degeaba au protestat o mare parte din membrii CEX, părăsind sala...."Angela" merge mai departe.

Deși ieri, în mod imperativ, conducerea partidului dispune amânarea unei conferințe organizată după reguli știute numai de liderul organizației, deși cu două zile în urmă centrul a comunicat oficial componenţa Conferinței, astăzi mascarada continuă. Sunt convocați zeci de colegi "să voteze" într-o mare Adunare Națională, neștiind că prin această decizie sunt puși în situația ingrată de a încălca, la rândul lor, normele statutare și dispozițiile partidului.

Este trist că organizația a fost târâtă în această goană bolnavă după putere. Nu așa trebuie să arate PSD Arad. Nu așa trebuie să continuăm, dacă vrem să mai avem vreo șansă de a reveni la linia de plutire.

Arădenii au mari așteptări de la noi, din păcate tot mai greu de onorat în contextul dat. În ceea ce mă privește, am dorit o competiție colegială, transparentă, corectă și statutară. Din care să câștige organizația. Nu o persoană sau alta.

Avem nevoie că de aer de resetarea și de aducerea în parametrii normali de funcționare a organizației noastre. Este singură noastră șansă de a mai dovedi aradenilor că suntem credibili și că putem întră într-un dialog productiv cu ei.

Eu nu voi participa astăzi la un simulacru de Conferință. Sper că, măcar în ultimul ceas, să le vină mintea cea de pe urmă celor care astăzi se pregătesc să îngroape definitiv PSD Arad.", a mai scris fostul secretar general al PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel