Când va câștiga Argentina Cupa Mondială? Barack Obama, sugestie pentru echipa lui Messi

Barack Obama știe de ce Argentina nu câştigă Cupa Mondială, chiar dacă îl are pe Messi.

Fostul preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama, a sugerat marţi, la Bogota, că selecţionata de fotbal a Argentinei 'are probleme' în tentativa de a câştiga Cupa Mondială pentru că nu joacă în echipă, în ciuda faptului că îl are pe 'minunatul' Lionel Messi, informează agenţia EFE. 'Chiar şi oamenii despre care credem că sunt genii lucrează cu alţi oameni pentru a-şi dezvolta propriul stil. În Argentina, deşi Messi este minunat, sunt probleme în privinţa câştigării Cupei Mondiale', a declarat Obama cu ocazia evenimentului Exma 2019, găzduit de Movistar Arena din capitala Columbiei.

În discursul său, fostul lider de la Casa Albă a lăudat importanţa organizaţiilor orizontale şi a muncii în echipă, precizând că 'foarte puţini oameni realizează lucruri mari pe cont propriu'. În acest context, Barack Obama a făcut afirmaţia referitoare la Argentina şi la Messi, pe care l-a comparat cu alte genii precum pictorii Salvador Dali şi Pablo Picasso, despre care a spus că şi-au format 'un stil propriu' graţie muncii alături de alţi artişti, cum ar fi francezul Georges Braque în cazul ultimului.

Argentina, ultima finală jucată

'Sfatul meu pentru tineri este că trebuie să realizeze că foarte puţini oameni obţin lucruri mari de unii singuri. Chiar şi oamenii despre care credem că sunt genii lucrează cu alţi oameni pentru a-şi dezvolta propriul stil', a adăugat Barack Obama. În ciuda faptului că îl are în rândurile sale Lionel Messi, cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, Argentina nu a mai reuşit să cucerească din 1986 cel mai important trofeu din fotbalul internaţional.

La ultima ediţie a Cupei Mondiale, desfăşurată în 2014 în Brazilia, argentinienii au fost învinşi în finală de Germania (0-1).  Declaraţiile lui Barack Obama vin la mai puţin de 15 zile înaintea startului turneului Copa America din Brazilia, competiţie la care Argentina va evolua în Grupa B, alături de Columbia, Paraguay şi Qatar, una dintre invitatele la acest campionat sud-american.

Citește și:

ASTRA - VIITORUL scor final | Finală Cupa României 2019. Meci incins, victorie în prelungiri

Argentina, fără Messi: Hristo Stoicikov, declarație surprinzătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel