Când începe noul sezon Las Fierbinți: "Sperăm să fiți cu ochii pe noi"

Sursa foto: Facebook Las Fierbinti
Sursa foto: Facebook Las Fierbinti

Fanii serialului de comedie Las Fierbinți au motive de bucurie. În curând, începe un nou sezon!

În data de 13 februarie, are loc marea premieră a sezonului 24 din Las Fierbinți, după ce și în 2023 a fost cel mai iubit serial din România, clasându-se pe prima poziție în topul audiențelor, potrivit protv.ro.

"Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră! Sperăm să fiți cu ochii pe noi și în acest nou sezon, ce debutează pe 13 februarie cu situații inedite și pline de umor. Pentru noi, întregul proiect reprezintă o bucurie. Filmăm cu drag și spor și dorim să ne fiți alături ca până acum, din fața televizorului. Vizionare plăcută!", a spus Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina.

"Las Fierbinți este proiectul meu de suflet"

"Dacă acum 12 ani cineva mi-ar fi spus că după 24 de sezoane, telespectatorii vor fi la fel de entuziasmați de vizionarea unui nou episod din Las Fierbinți, nu aș fi crezut. Aprecierea publicului este la fel de mare ca în prima zi, iar eu nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru asta. Las Fierbinți este proiectul meu de suflet și sunt convinsă că cei de acasă îl îndrăgesc atât de mult deoarece personajele pe care le interpretăm prezintă diverse tipologii inspirate din realitate.

Pe Dalida am creat-o, i-am dat naștere și muncesc încontinuu pentru ca ea să fie mai bună, mai adevărată. În ceea ce privește telespectatorii, nu pot decât să le mulțumesc pentru faptul că ne urmăresc de mai bine de 10 ani cu același entuziasm!", a spus Ecaterina Ladin, actrița care joacă rolul Dalidei.

Las Fierbinți este un serial de comedie românesc care a debutat la PRO TV pe data de 1 martie 2012. Serialul aduce cele mai mari audiențe la PRO TV la fiecare difuzare. Serialul a devenit cel mai urmărit serial de comedie din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel