Urmărește emisiunea live


Campionatul Mondial 2018. Căpitanul Belgiei, avertisment pentru celelalte echipe

CM 2018
CM 2018

Căpitanul selecţionatei Belgiei, Eden Hazard, a afirmat că victoria ''Diavolilor roşii'' în faţa reprezentativei Panama (3-0), luni, pe stadionul Fişt din Soci, în Grupa G a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, este un mesaj pentru viitoarele adversare.

Hazard a declarat că, deși a fost complicat totuşi au câştigat cu 3-0 şi este un mesaj pentru celelalte echipe. "Suntem mulţumiţi, chiar dacă mai sunt lucruri de îmbunătăţit. Panamezii au dat totul în prima repriză, dar au obosit apoi în repriza secundă. Când era 0-0, ei au câştigat câteva dueluri, dar noi am ştiut să răspundem în repriza secundă. Un meci începe în minutul 1, nu în 45 şi ar trebui să ne gândim mai serios la asta. Chiar dacă nu am făcut un meci excelent, totuşi rezultatul este bun. Am marcat, nu am primit goluri", a adăugat Hazard.

"Romelu (n.r. Lukaku, autorul unei duble) continuă să marcheze şi este bine pentru încrederea lui. I-am spus la pauză că avem nevoie de el. În prima repriză, el a fost un pic pe cont propriu în atac, dar după aceea s-a implicat în joc şi, ca prin magie, a înscris două goluri. Sper să înţeleagă", a mai spus Hazard.

Diavolii roşii s-au impus clar, dar fără a convinge, în faţa unei debutante la Cupa Mondială, prin golurile marcate de Dries Mertens (47) şi Romelu Lukaku (69, 75), o contribuţie la limitarea scorului având şi portarul panamez al lui Dinamo Bucureşti, Javier Penedo. La panamezi a jucat şi mijlocaşul Armando Cooper, fost fotbalist la Oţelul Galaţi. Următoarele meciuri în grupă vor avea loc sâmbătă 23 iunie, Belgia - Tunisia, la Moscova (stadionul Spartak), şi duminică 24 iunie, Anglia - Panama, la Nijnîi Novgorod (stadionul Nijnîi Novgorod).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel