Britanicii nu-i vor pe români în țara lor, nemții le oferă posturi

Căloiu Oana / 21 feb 2013 / 17:51 Salveaza PDF Comentarii
receptioner1
receptioner1

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă (Potrivit unui comunicat de presă a ANOFM, compania germană EuroPark Rust oferă, prin intermediul Rețelei EURES, 80 de posturi pentru următoarele meserii: barman (30 de posturi), ospătar (30) și bucătar (20). Selecția va avea loc între 4 și 5 martie.

În vederea ocupării acestor posturi sunt solicitate persoane care au calificare profesională finalizată, experiență în domeniu și cunoștințe bune sau foarte bune de limba germană. Perioadă de lucru este de șase luni, începând cu aprilie 2013. Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare. Salariul oferit este de 1.720 euro brut/lună pentru ospătar și 1.750 euro brut/lună pentru barman. Pentru bucătar, salariul variază, în funcție de și între 1.720 și 2.100 euro brut/lună, în funcție de calificare și experiență profesională.

Cazarea este asigurată de către angajator contracost, iar întreținerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.

Persoanele interesate, care corespund cerințelor, se vor adresa consilierului EURES din cadrul AMOFM/AJOFM din judeţul de domiciliu pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29