Bravo, ai stil! All Stars 2 iunie eliminare video

Bravo, ai stil! All stars eliminare 2 iunie
Bravo, ai stil! All stars eliminare 2 iunie

Sâmbătă, 2 iunie, a avut loc gala Gala costumelor de baie la Bravo, ai stil! All stars. O concurentă a părăsit emisiunea.

Iată cum s-a desfășurat concursul:

Update 00:17: Otilia a fost eliminată! A primit un număr mic de voturi din partea publicului. Beatrice a rămas în competiție.

Otilia și Beatrice au ajuns în fața juriului. Silvia a fost ultima concurentă care a ocupat fotoliul imunității. Începând de astăzi, acest fotoliu nu va mai exista. Mai sunt doar două săptămâni până la marea finală.

Alina și Beatrice au fost variantele pentru nominalizare. Au existat două nominalizări pentru Alina și alte două pentru Beatrice. Marisa a votat ultima și a ales-o pe Beatrice.

Brigada sexy a dat puncte pentru Marisa, lucru care a poziționat-o în fruntea clasamentului cu 21 de puncte.

Iată clasamentul în funcție de notele acordate de jurați:

Alina

Iuliana și Marisa sunt la egalitate

Silvia

Beatrice

Otilia

Vezi și: Bravo, ai stil! All Stars 2 iunie. Otilia, critici de la juriu în gală

Update 23:45: Iuliana a încheiat seria defilărilor din Gala costumelor de baie. "Arăți superb!", a zis Raluca Bădulescu. Și Iulia Albu a avut doar cuvinte de laudă: "Îmi place tot!". Iulia Albu i-a dat nota 5, Raluca Bădulescu 5, Maurice Munteanu 5 și Cătălin Botezatu 3.

Update 23:23: Silvia a venit cu o caracatiță. Maurice a apreciat ținuta, dar nu și machiajul. De asemenea, a zis că i-ar fi plăcut să vadă și niște sandale. Iulia Albu i-a dat nota 3, Raluca Bădulescu 5, Maurice Munteanu 5 și Cătălin Botezatu 4.

Update 23:07: Alina a fost a patra concurentă care a defilat la Bravo, ai stil! All Stars în gala de sâmbătă. Jurații au fost încântați de prestația ei. A fost cel mai bun număr de până acum! Iulia Albu i-a dat nota 5, Raluca Bădulescu 5, Maurice Munteanu 5 și Cătălin Botezatu 5.

Update 22:56: A urmat Beatrice. Iulia Albu i-a dat nota 5, Raluca Bădulescu 4, Maurice Munteanu 3 și Cătălin Botezatu 3.

Update 22:29: A venit rândul Otiliei. Raluca Bădulescu nu i-a apreciat ținuta. Cătălin Botezatu a spus că nu este o ținută de gala All stars. Iulia Albu i-a dat nota 3, Raluca Bădulescu 3, Maurice Munteanu 2 și Cătălin Botezatu 1.

Update 22:17: Marisa a fost prima concurentă care a pășit pe scenă. Momentul a fost de-a dreptul spectaculos. De asemenea, și ținuta a fost frumoasă. Iulia Albu i-a dat nota 5, Raluca Bădulescu 5, Maurice Munteanu 4 și Cătălin Botezatu 4.

Bravo, ai stil! All Stars 2 iunie eliminare video. Așadar, o concurentă va părăsi concursul Bravo, ai stil! All Stars sâmbătă, 2 iunie, la un pas de marea semifinală. Vom afla cine va nu va mai străluci în emisiunea într-un show care începe la ora 22:00.

Bravo, ai stil! All Stars 2 iunie eliminare video. DC news vă va ține la curent cu desfășurarea emisiunii, în Gala costumelor de baie. Vă vom transmite cele mai tari momente din emisiune și veți afla ce note vor primi concurentele.

Bravo, ai stil! All Stars 2 iunie eliminare video. Amintim că sâmbata trecută, nicio participantă nu a fost eliminată de la Bravo, ai stil! All stars. În schimb, pe 19 mai, Ilinca Vandici a făcut un anunț important. "Din cauza unor probleme personale, începând din acest moment, Denisa nu mai este concurentă și nu mai face parte din emisiunea 'Bravo, ai stil! All Stars'" a anunțat Ilinca în acea sâmbătă. Gala de atunci s-a încheiat fără alte eliminări.

Bravo, ai stil! All Stars 2 iunie eliminare video. Nu uitați, sâmbătă seară, de la ora 22:00, începe spectacolul modei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel