Bravo, ai stil! All stars 16 iunie. Cine sunt finalistele

Facebook / Bravo, ai stil
Facebook / Bravo, ai stil

Bravo, ai stil! All stars 16 iunie. Sâmbătă, 16 iunie, are loc finala Bravo, ai stil! All stars.

Bravo, ai stil! All stars 16 iunie. Pentru marele premiu se luptă patru concurente: Silvia, Marisa, Iuliana și Alina.

Silvia

Silvia are 35 de ani, este din Târgu Jiu și este designer vestimentar.

Silvia este prima câștigătoare a celui mai iubit reality show de modă din România! Concurenta a performat la cel mai înalt nivel și a reușit de-a lungul competiției să dobândească aprecierile juraților, dar și un număr impresionant de susținători.

Porțile succesului au continuat să i se deschidă după terminarea show-lui! Începând cu cel de-al doilea sezon, concurenta s-a alăturat echipei "Bravo, ai stil!", iar reportajele marca "STILvia" au făcut deliciul publicului! Nu a putut sta departe de marea sa pasiune: modă.

Marisa

Marisa are 21 de ani, este studentă și provine din Slatina.

Marisa este câștigătoarea celui de-al doilea sezon "Bravo, ai stil!" și se numără printre cele mai iubite concurente din istoria acestei competiții. La scurt timp după terminarea concursului, viața Marisei s-a schimbat total. Și-a început cariera TV, a pus bazele unui video blog și s-a alăturat celei mai tinere echipe de online-influenceri din România.

Frumusețea ei exotică nu a trecut neobservată. Marisa a fost protagonista unui videoclip lansat de Liviu Teodorescu. 

Iuliana

Iuliana, în vârstă de 19 ani, studentă, este din Mangalia.

A arătat tot ce poate, a mizat pe simplitatea sofisticată și a nimerit fix pe drumul către succes. Vorbim despre Iuliana, cea mai iubită concurentă a celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!". O tipă cochetă, elegantă și foarte hotărâtă să pună mâna pe marele premiu încă din primele săptămâni de competiție.

A jucat la dublu alături de Emiliana însă timpul a convins-o că este mult mai bine să-și poarte luptele singură. Zis și făcut! Iuliana a fost încoronată „Cea mai stilată femeie din România", iar asta nu a făcut decât să-i deschidă și mai mult apetitul pentru competiție.

Alina

Alina are 30 de ani, este din București, de profesie economist.

Alina s-a numărat printre cele mai puternice concurente ale primului sezon "Bravo, ai stil!" A făcut față cu brio defilărilor zilnice, însă provocările și momentele din serile de Gală au reprezentat, de departe, punctul ei forte!

După terminarea competiției, Alina a pus bazele unui blog care se bucură de succes și acum. Pe platforma online pusă la dispoziția fanilor, ea împărtășește tuturor cunoștințele și experiențele de viață prin care a trecut... cu stil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel