Bogdan Vintilă, metode inedite pentru a asigura victoria echipei sale: Dăm cu tămâie în vestiar, e nevoie!

Bogdan Vintila noul antrenor FCSB. foto: @viitorulfc - FB
Bogdan Vintila noul antrenor FCSB. foto: @viitorulfc - FB

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că va da cu tămâie în vestiarul formaţiei pentru că 'este nevoie' şi că jucătorii trebuie să-şi recapete încrederea pierdută pe parcurs.

"Nu am dat cu tămâie în vestiar, dar uite că mi-aţi dat o idee. O să dau şi în vestiar pentru că e nevoie. Atmosfera devine din ce în ce mai bună în vestiar, se recapătă o anume încredere care s-a pierdut pe parcurs. Nu ştiu câte puncte vom face până la finalul sezonului regulat, Dumnezeu ştie. Nici nu vă daţi seama câte poate Dumnezeu", a declarat Vintilă.

"Vintilă, om credincios"

Când a fost numit antrenor principal, Bogdan Vintilă a fost prezentat de către finanţatorul FCSB, Gigi Becali, drept un om foarte credincios, tehnicianul fiind observat ulterior în mai multe rânduri când se închina la începutul meciurilor sau la sfârşit, ori în conferinţele de presă.

Tehnicianul s-a arătat deranjat de întrebările legate de un interviu oferit de fostul antrenor Bogdan Andone, în care menţiona faptul că deciziile în cadrul echipei sunt luate de patronul Gigi Becali: 'Nu mă interesează ce interviu a dat Bogdan Andone, bravo lui, dar nu mă interesează. Este problema dânsului ce declară, nu mă interesează. Este problema domnului Bogdan Andone. Nu vreau să fac o conferinţă de presă cu cancanuri, eu îi respect pe toţi, dar vorbim despre joc, punct. Echipa am hotărât-o eu, da'.

Vintilă l-a cooptat în staff-ul tehnic şi pe fostul jucător Ovidiu Petre, care va fi analist video. 'Ovidiu Petre este un fost jucător bun al acestei echipe, eu am lucrat foarte bine cu el şi face parte din staff-ul meu, nu este antrenor secund şi nu va sta pe bancă, este analist video', a mai spus Vintilă. Formaţia FCSB va întâlni, duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, campioana en titre CFR Cluj, într-un meci din cadrul etapei a 10-a a Ligii I. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel