Blaga, despre Partidul Comunist Chinez: Împărtășim aceleași valori, în tot ceea ce înseamnă construcția unui partid

vasile-blaga
vasile-blaga

Președintele PDL Vasile Blaga, aflat într-o delegație oficială în China împreună cu alte figuri importante ale partidului, a declarat, potrivit ediției în limba română a Radio China Internațional, citată de Hotnews, că membrii Partidului Comunist Chinez ”împărtășesc aceleași valori cu noi în tot ceea ce înseamnă construcția unui partid”.

”Incredibil, dar colegii noștri chinezi, practic, și asta mă bucură, împărtășesc aceleași valori cu noi în tot ceea ce înseamnă construcția unui partid, pornind de la necesitatea atragerii în partid a elitelor locale, pentru a da valoare organizațiilor, cât și a modului în care te raportezi la cetățean”, a spus liderul PDL.

Vasile Blaga se află la Beijing alături de Emil Boc, Andreea Paul, Anca Boagiu și Gheorghe Flutur.

”Am venit în China, din nou, pentru a întări relațiile cu colegii chinezi, cu Partidul Comunist Chinez, atât relațiile pe linie de partid, cât și relațiile pe linie de administrație. Chiar dacă noi suntem, astăzi, în opoziție, sprijinim în continuare proiectele pe care le-am avut în comun cu partea chineza, atunci când eram la guvernare. Deci rămânem pe aceeași linie de relații excelente cu Partidul Comunist Chinez”, a mai spus democrat-liberalul.

Radio China Internațional transmite că delegația română a avut întâlniri la Beijing cu reprezentanți ai Colegiului Administrativ din capitala Chinei și oficiali ai Departamentului Internațional al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel