Bianca Drăgușanu, ”mințită și păcălită de două personaje penibile”: Spun adevărul. Nu mai am nimic de pierdut

Bianca Drăgușanu / Foto Instagram
Bianca Drăgușanu / Foto Instagram

Bianca Drăgușanu este hotărâtă să dea cărțile pe față.

Bianca Drăgușanu a publicat, recent, pe contul Instagram o serie de filmulețe în stories.

„Nu am știut despre mine că pot să tolerez anumite situații, că pot să fiu manipulată, că mi-e teamă de anumite contexte sau situații. Eu știu despre mine că am putut să mă compromit în anumite situații, cu toate că știam ce va urma, știam că e ca un cerc vicios și că voi ajunge în același punct dacă iert. Drept dovadă, am ajuns în același punct în care, ca să mă simt eu eliberată, trebuie să vă spun adevărul, pentru că doar adevărul te eliberează și adevărul se află tot timpul.

(...) Eu nu mai am nimic de pierdut și vreau să vă spun adevărul. Bănuiți care e adevărul? Aveți idee? Aveți idee în ce context am putut să fiu mințită din nou și păcălită de două personaje penibile?! Dacă vă spun de la început, o ia telefonul razna, o să spuneți „vai, cât de comică ești!”. Am fost întrebată de multe ori ce-ți lipsește ție de te compromiți în situații în care ai de suferit sau imaginea ta e terfelită sau îți pierzi îndrederea în sine. Există situații în care ne compromitem și care ne dăunează: nu te mai poți concentra, nu îți mai poți face treburile. Am fost întrebată ce-mi lipsește, pentru că eu am fost în niște situații în care m-am compromis… Eu cred că mie nu îmi lipsește nimic ca să fiu fericită. Fericirea depinde de noi, nu de altcineva.

Ca o concluzie, pot să vă spun atât: sunt o persoană foarte fericită, un om foarte norocos pentru că mă pot bucura de atâtea lucruri pe care mi le-a dăruit Dumnezeu, de la copil la casă, la masă, la afacere. Eu fac tot ceea ce îmi place mie, sunt un om sănătos, îmi asum alegerile și pot să fiu fericită în orice context. Acești doi ani din viața mea m-au învățat că pot să îmi depășesc condiția”, a spus Bianca Drăgușanu. 

„În curând, veți vedea exact cu ochii voștri despre ce vorbesc și unde duc toate vorbele mele”, a adăugat vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel