Beckham şi Inter Miami au pus ochii pe jucători din Liga spaniolă

Jorge Mas, coproprietar al clubului Inter Miami, alături de fosta vedetă a fotbalului englez David Beckham şi alţi oameni de afaceri din Miami, a declarat, joi, că intenţionează să aducă întăriri din Liga spaniolă pentru a forma echipa ce va debuta în Major League Soccer în sezonul 2020, informează agenţia spaniolă EFE.

"Vom transfera jucători de cea mai înaltă categorie", a asigurat Mas, precizând că fotbalişti de talia uruguayenilor Edinson Cavani (PSG) şi Luis Suarez (FC Barcelona) sau a spaniolului David Silva (Manchester City) sunt deja în negocieri cu Inter Miami.

Oficialul de origine cubaneză a adăugat că în vizorul clubului se află şi jucători din campionatele Angliei, Franţei şi Italiei, dar prioritatea rămâne La Liga, pentru stilul său de joc şi jucătorii săi.

Inter Miami ar urma să primească licenţa pentru a juca în prima ligă din SUA în 2020, urmând să susţină meciurile de acasă la Fort Lauderdale, o arenă ce va fi modernizată, situată la aproximativ 40 km de Miami, în timp ce un stadion nou va fi construit până în 2022 la Miami.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel