Bătaie la un meci de fotbal între juniori: "Avem 7 jucători indisponibili, doi au ajuns la spital. Unul şi-a pierdut cunoştinţa de 2 ori"

Captură video ilfovsport.ro
Captură video ilfovsport.ro

Un meci de fotbal între juniori în Ilfov s-a terminat cu lupte ca în filme. Copiii au uitat de fotbal şi au început să îşi împartă pumni şi picioare chiar pe teren. 

Voința Domnești a primit duminică vizita grupării ACS Sănătate Buftea, iar un simplu meci de fotbal Under 19 s-a transformat într-o bătaie generală. Partida s-a încheiat cu 15 minute înainte de final.

„La pauză, Buftea conducea cu 2-1, un scor deloc pe placul gazdelor. În mitanul secund s-a continuat cu faulturile, cu hărțuirea, evenimentele scăpând de sub control în minutul 75, când o mare de oameni a pătruns pe teren – și oficiali, și spectatori, și jucători gazdă, cu toții începând vânătoarea de fotbaliști oaspeți, ca să-i lovească și cu pumnii, și cu picioarele”, scriu cei de la site-ul ilfovsport.ro.

Ce spun gazdele

Conducătorii de la echipa gazdă au fost intervievați de ProSport și prezintă varianta lor.

„Nu știu de unde vine violența asta incredibilă, înțeleg că au mai fost niște meciuri în trecut la ei acasă care nu s-au terminat în timp regulamentar. Este un circ total, acesta nu e fotbal. Noi n-am provocat pe nimeni”, ne spune Adrian Olteanu, antrenorul celor de la Voința Domnești.

„Eu sunt mai nou aici, dar a fost ceva incredibil: noi am avut un galben în cele 75 de minute, iar ei 7 galbene și patru cartonașe roșii. Ca să ne dăm seama de unde au pornit violențele. Noi avem 7 jucători indisponibili, din care doi au ajuns la Spitalul Budimex. Unul dintre ei și-a pierdut cunoștința de două ori. A venit poliția, dar și două salvări chemate de domnul președinte, care au acordat intervenții urgente la fața locului”, continuă tehnicianul de la gazde.

„Nu vreau să ne scuzăm, dar hai să vedem în câte cazuri am ajuns noi la Comisiile de Disciplină. Niciodată, vă pot confirma cei de la AJF Ilfov. Coroborat cu faptul că noi am primit un singur cartonaș galben și ei pe toate, vă dați seama cine a început aceste violențe. Noi nu avem în ultimii ani niciun caz de indisciplină sau violență pe stadionul propriu”, a spus și președintele de la Voința Domnești, Dinu Marian.

Poliţiştii au anunţat că nu pot interveni pe gazon, ci doar în afara terenului, însă s-ar putea autosesiza după apariţia imaginilor cu violenţele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel