Băsescu susține că nu mai cunoaște PDL

basescu-pdl
basescu-pdl

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la RRA, că nu mai cunoaşte"Eu nu mai cunosc acest partid (PDL - n.r.). De asemenea, când îi văd pe analiştii patriei că, la orice observaţie pe care o fac, orice spun, «Băsescu a dat o instrucţiune prin televizor», este o copilărie", a declarat Traian Băsescu.

El a adăugat că nu face altceva faţă de ceea ce făcea şi în mandatul trecut, respectiv să-şi manifeste public poziţiile atunci când ele sunt în contradicţie cu ale majorităţii sau când există riscul ca majoritatea să aibă o acţiune pe care el nu o consideră oportună.

"Nu întotdeauna eu am dreptate, nu întotdeauna mesajul meu este un mesaj de care ei au chef sau interes sau li se pare că este mesajul sau poziţia corectă. Nu avem demult o relaţie de... Mulţi dintre ei nu erau în partid când eram eu preşedinte. (...) Nu mai au, să zicem, respectul cuvenit şefului de partid. Pentru mulţi dintre ei eu n-am fost şef de partid. Au venit în partid după deschiderea largă a partidului", a mai spus preşedintele Băsescu, citat de Mediafax

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel