Băsescu nu mai vrea presiuni pentru desemnarea premierului

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Administrația Prezidențială transmite politicienilor să renunțe la presiunile publice apărute în ultima perioadă cu privire la desemnarea candidatului pentru funcția de premier și anunță că președintele Traian Băsescu va urma calea constituțională pentru întregul proces de desemnare a primului-ministru.

Administrația Prezidențială, prin purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu, Bogdan Oprea, face următoarele precizări în legătură cu procedura de desemnare a candidatului de prim-ministru al Guvernului României:

„Domnul președinte Traian Băsescu invită politicienii care au câștigat mandate în cadrul alegerilor parlamentare din data de 9 decembrie a.c. să renunțe la orice fel de presiune publică privind începerea consultărilor pentru desemnarea candidatului la funcția de prim-ministru al Guvernului României. Domnul președinte Traian Băsescu va urma calea constituţională şi instituţională pentru întregul proces de desemnare a candidatului la funcția de prim-ministru şi nu va face nicio abatere de la rigoarea procedurii, așa cum este prevăzută în Constituția României”, susține Bogdan Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel