Bănel Nicoliță a fugit în America de teama cămătarilor. Ar avea datorii de 100.000 de euro

Bănel Nicoliță a fugit în America de teama cămătarilor. Ar avea datorii de 100.000 de euro
Bănel Nicoliță a fugit în America de teama cămătarilor. Ar avea datorii de 100.000 de euro

Bănel Nicoliță, fostul fotbalist al Stelei, are mari probleme financiare. Din cauză că trebuie să returneze sume uriașe interlopilor, el caută disperat „salvarea” în America.

Bănel Nicoliță trece printr-o situație foarte dificilă. Fostul fotbalist al Stelei a investit mulți bani în fotbal, în echipa din localitatea sa natală, CS Făurei. Însă aceasta a fost una dintre cele mai neinspirate decizii din viața sa, scrie Fanatik.ro.

Nicoliță a băgat peste 300.000 de euro la Făurei, echipă la care era finanțator, manager și antrenor. Formația evoluează în Liga 3, însă s-a dovedit a fi o adevărată „gaură neagră”.

Implicarea totală la CS Făurei i-a adus şi divorţul, investiţiile uriaşe din buzunarul propriu şi timpul tot mai puţin petrecut alături de soţie şi cele două fete afectându-i iremediabil şi viaţa de familie. Iar lucrurile merg din rău în mai rău pentru Bănel Nicoliţă. 

Bănel Nicoliță a fugit în America din cauza unei datorii de 100.000 de euro

Bănel Nicoliță a fugit în America din cauza unei datorii de 100.000 de euro, mai precizează sursa citată. Acesta a pierdut tot, apartamente, bunuri, banii economisiţi din cariera de fotbalist. Ba, chiar mai mult, a intrat în datorii.

A împrumutat sume importante de la cămătari pe care nu a mai putut să le achite. Fostul fotbalist a rămas dator cu 100.000 de euro către persoane din lumea interlopă şi, în disperare de cauză, de frica lor, a fugit în Statele Unite ale Americii în speranţa că va reuşi să facă rapid rost de bani, măcar pentru a plăti creanţele pe care le are la oamenii „periculoşi” de la care s-a împrumutat în România.

„Hai să vă spun sincer. Sunt un prost, recunosc, sunt un prost că m-am lăsat devreme, dar m-am ambiţionat când am auzit anumiţi oameni că zic că ei şi-au făcut echipă, că sunt buni. Mi s-a pus ceaţă. Eram în Cipru şi am spus stop!”, a spus Bănel Nicoliţă

De ce a divorțat Bănel Nicoliță. A ținut totul ascuns, până acum: "Îmi asum, sunt vinovat"

Bănel Nicoliță a spus, în 2020, care a fost motivul care a dus la ruptura dintre el și soție. Cei doi au împreună două fetițe. Divorțul a fost din cauza mea. Eu am vrut sa fac ceva aici la Făurei și fosta mea soție nu a fost de acord. Am investit aici, m-am îndepărtat de familie. A fost nevoie să renunț la familie. Au intervenit discuții, reproșuri, acesta a fost motivul divorțului”, a spus Bănel Nicoliță. Citește continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel