Autopsia lui Astori, marţi. Ziua funeraliilor

foto: ACF Fiorentina / @ACFFiorentina
foto: ACF Fiorentina / @ACFFiorentina

Autopsia căpitanului echipei Fiorentina, Davide Astori, decedat duminică la Udine, va fi efectuată marţi, iar funeraliile vor avea loc joi la Florenţa, a anunţat luni clubul italian de fotbal.

Fiorentina şi familia lui Davide vă informează că autopsia va fi efectuată mâine (marţi). (...) Funeraliile se vor desfăşura la Florenţa joi (la ora locală 10,00), în biserica Santa Croce, indică Fiorentina într-un mesaj pe Twitter.

Procurorul Republicii din Udine a anunţat, luni, la radio Rai deschiderea unei informări judiciare după decesul fotbalistului pentru omucidere involuntară, deocamdată in rem. Procurorul Antonio Nicolo a precizat că deschiderea unei astfel de proceduri este un act obligatoriu.

Procurorul a adăugat că autopsia va fi făcută rapid'. Mai multe ziare italiene, între care Gazzetta dello Sport, afirmau că aceasta ar trebui realizată chiar astăzi (luni). 'Se pare că jucătorul a decedat din cauza unui stop cardio-circulator din cauze naturale', a declarat duminică Antonio de Nicolo, citat de cotidianul Corriere della Sera.

[citeste si]

Căpitanul Fiorentinei a decedat sâmbătă noapte, la doar 31 de ani, în camera sa de hotel din Udine, unde echipa sa urma să joace duminică în Serie A, cu formaţia locală Udinese, în etapa a 27-a din Serie A.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel