Atletico Madrid, învinsă înaintea duelului cu Chelsea de la Bucureşti

Atletico Madrid, liderul campionatului de fotbal al Spaniei, a pierdut pe propria arenă în Primera Division.

Atletico Madrid, liderul campionatului de fotbal al Spaniei, s-a înclinat surprinzător pe teren propriu în faţa formaţiei Levante (scor 0-2), sâmbătă în cadrul etapei a 24-a din Primera Division, cu trei zile înaintea duelului de la Bucureşti cu echipa engleză Chelsea Londra, din Liga Campionilor, scrie Agerpres. 

Levante, aflată pe locul 11 înaintea acest joc, a deschis scorul pe stadionul Metropolitano în urma unui şut al căpitanului său Jose Louis Morales, deviat de Felipe (30), iar apoi şi-a majorat avantajul în prelungirile reprizei secunde, prin Jorge De Frutos (90+5).

Eșec pe propria arenă 



Acest prim eşec suferit pe propria arenă de Atletico Madrid de la debutul actualei ediţii a ligii spaniole oferă şansa rivalei Real Madrid, ocupanta locului secund în clasament, să se apropie la trei puncte de lider, în cazul unei victorii pe terenul lui Valladolid, sâmbătă seara.

De menţionat că Levante remizase pe teren propriu cu Atletico Madrid (1-1), miercuri, într-o partidă restanţă contând pentru etapa a doua a sezonului.

Atletico Madrid şi Chelsea Londra se vor înfrunta marţi seara, de la ora 22:00 (ora României), pe Arena Naţională din Bucureşti, cu porţile închise, în cadrul primei manşe a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Această confruntare din cea mai importantă competiţie continentală intercluburi a fost mutată în capitala României ca urmare a restricţiilor impuse delegaţiei britanice pe teritoriul Spaniei, unde trebuia să se dispute inţial partida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel