Aristidis Soiledis (FCSB) - Trebuie să uităm meciul cu Astra, viitorul este mai important

Fotbalistul grec al formaţiei FCSB, Aristidis Soiledis, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că echipa sa trebuie să uite înfrângerea cu Astra Giurgiu, din ultima partidă de campionat, şi să se concentreze pe meciul cu Mlada Boleslav, din cadrul primei manşe a turului trei preliminar al Europa League.

"E un joc foarte important pentru noi, vrem să îl câştigăm. Este un meci foarte important pentru că e prima manşă şi îl jucăm acasă, de aceea e nevoie să câştigăm. O victorie ar fi bună pentru moralul nostru. Trebuie să uităm ultimul meci pe care l-am disputat, să ne uităm în viitor, la acest meci, care este foarte important pentru noi", a afirmat jucătorul grec. 

Soiledis recunoaşte faptul că echipa sa traversează un moment nu tocmai bun, pe care speră să-l depăşească repede: "Ştiu că e un meci foarte dificil, deci trebuie să dăm tot ce putem, este foarte important pentru toată lumea să continuăm în Europa. Ştiu că traversăm un moment dificil, dar suntem jucători profesionişti şi trebuie să-l depăşim, în cariera mea s-au întâmplat multe asemenea momente, trebuie să ne uităm spre viitor şi să facem tot ce e mai bun pentru noi, pentru viitorul nostru".

Partida FCSB - FK Mlada Boleslav, din prima manşă a turului trei preliminar al Europa League, se va disputa, joi, de la ora 21:30, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel