Argentina, eșec răsunător. Atac total: ”Unde a fost Messi?!”

Lionel Messi a ratat un nou penalty în tricoul naționalei
Lionel Messi a ratat un nou penalty în tricoul naționalei

Eșecul devastator suferit de Argentina în fața Croației, 0-3, a fost disecat pe toate părțile de oamenii de fotbal din Argentina.

Pablo Zabaleta, fotbalist cu 58 de meciuri în selecționata "pumelor", a analizat prestația conaționalilor din înfrângerea de aseară, informează GSP.

"Ca să fiu sincer, nu-mi amintesc un meci în care Argentina să fi jucat atât de prost. Putem vorbi despre greșelile lui Caballero, dar nu a fost singurul care a comis-o. Echipa a fost foarte slabă. Nu am văzut nici măcar un șut al lui Messi în repriza a doua.

De ce nu au jucat Aguero și Higuain împreună? Dacă aș fi apărător și i-aș vedea în fața mea mi-ar fi teamă. Argentina a arătat foarte puțin.

Îmi pare rău pentru Willy Caballero, am fost 3 ani cu el la City. A fost o mare ocazie pentru el acest Mondial pentru a-și arăta clasa. Dar nu poți face aceste erori la un Mondial, pur și simplu nu poți. Uneori, dacă nu ești 100% sigur nu poți risca. Poți să faci asta la un club pentru că joci la fiecare 3 zile alt meci, dar la un Mondial, dacă nu câștigi, pleci acasă. Îmi pare rău pentru Willy, dar a comis-o rău.

Grupul ăsta de jucători a pierdut 3 finale consecutive, probabil asta e ultima lor șansă pentru a demonstra ceva. Va fi foarte greu pentru ei, mai ales pentru că vor fi foarte criticați de presă", a declarat Pablo Zabaleta, la BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel