Arena Națională, inundată înaintea meciurilor de la EURO 2020. Austria și-a anulat antrenamentul

Arena Națională, inundată înaintea meciurilor de la EURO 2020. Austria și-a anulat antrenamentul 
 /  Sursă foto: Captură RTV
Arena Națională, inundată înaintea meciurilor de la EURO 2020. Austria și-a anulat antrenamentul / Sursă foto: Captură RTV

În urma precipitațiilor care au avut loc în București, Arena Națională a fost inundată.

Potrivit România TV, în urma precipitațiilor care au avut loc în București, Arena Națională a fost inundată și, la acest moment, este imposibil să se joace fotbal pe stadion. Echipa Austriei și-a anulat antrenamentul pe motiv că mingea nu mai sare și suprafața de joc este impracticabilă.

Restricții în zona Arenei Naţionale

Începând din 12 iunie, cu o zi înaintea primului meci UEFA EURO 2020 la București, pentru respectarea măsurilor de siguranță, vor fi instituite restricții de parcare în zona Arenei Naționale.

Astfel, în perioadele 12 iunie – 14 iunie, 16 iunie – 18 iunie, 20 iunie – 22 iunie și 27 iunie – 29 iunie, interval orar 7:00-7:00, se interzice atât staționarea, parcarea, cât și accesul autovehiculelor în următoarele zone/străzi care fac parte din perimetrul de siguranță:

Trotuarul din Bulevardul Basarabia, în sensul de mers dinspre Bulevardul Chișinău, înspre Bulevardul Mihai Bravu;

Bulevardul Basarabia, Bulevardul Pierre de Coubertin;

Strada Maior Coravu, Strada Vasile Șerbănică;

Strada Tony Bulandra (inclusiv sens giratoriu între străzile Maior Coravu și Tony Bulandra);

Strada Vatra Luminoasă.

Rezidenții cu locuri de parcare plătite pe str. Maior Coravu vor fi înștiințați de către ADP Sector 2 în legătură cu asigurarea de locuri de parcare alternative, gratuite, în zilele menționate mai sus, în parcarea Mega Mall, nivelul 2B. Având în vedere cerințele de siguranță impuse de organizarea evenimentului, mașinile care nu vor elibera zonele menționate vor fi ridicate si relocate în parcarea situată în rondul Pieței Alba Iulia.

În zilele de meci, circulația vehiculelor pe Bd. Pierre de Coubertin, Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra şi Bd. Basarabia, pe tronsonul cuprins între Şos. Mihai Bravu şi Bd. Chişinău, va fi restricționată.

Porți de acces la stadion

Referitor la accesul în incinta complexului Arena Națională, fiecare cumpărător are indicat pe bilet numărul unei porți de acces:

Poarta 1 – Strada Maior CoravuPoarta 2 – Bulevardul BasarabiaPoarte 3 – Bulevardul Pierre de Coubertin

Ținând cont de restricțiile de circulație din zonă, participanții la eveniment sunt încurajați să folosească mijloacele de transport în comun sau, în apropierea stadionului, să meargă pe jos până la intrare, informează FRF.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy