”Another MitriGOL” - Americanii de la FC New York l-au monitorizat pe Mitriță

Alex Mitriță confirmă! România - Norvegia, în preliminariile EURO 2020, s-a terminat bedecis, scor 1-1, după ce ai noștri au condus cu 1-0, printr-un super gol semnat de 'Mitri', Alex Mitriță.

Alex Mitriță a fost de departe cel mai bun om al echipei României în partida cu Norvegia, de marți. Atacantul legitimat la New York City a marcat singurul gol al naționalei noastre în minutul 62, după o acțiune individuală de toată frumusețea. Totodată, Mitriță a fost, vizibil, cel mai activ jucător de pe teren.

Staff-ul de la FC New York City i-au monitorizat evoluția din meciul cu Norvegia și l-au felicitat pentru golul marcat prin intermediul contului oficial de Twitter: "Încă un MitriGOL " (”Another MitriGOL”).

Conform analizelor făcute de cei de la Instat, preluate de sport.ro, Alex Mitriță a obținut cel mai mare punctaj în meciul cu Norvegia, 368 de puncte. Este singurul jucător al României al cărui punctaj depășește 300 de puncte. Conform sursei citate, pe locul 2 se situează Ciprian Tătărușanu, cu 292 de puncte. Cel mai slab jucător al României a fost Romario Benzar cu 229 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel