1. Alimentele grase prăjite
De asta este atât de nocivă mâncarea de tip fast food: pentru că implică multă carne de proastă calitate, adică grăsimi nesănătoase, prăjire, adică încărcarea chiar și a alimentelor altfel inovensive, gen cartofi, cu grăsimi nesănătoase, dar și carbohidrați rafinați și sosuri pline de grăsimi nesănătoase, gen ketchup și toată gama de sosuri la cutie sau borcan, care însoțesc mereu mâncarea de la fast food. Toate ridică la cer nivelul colesterolului rău.
2. Produsele de patiserie și cofetărie
Pline de zahăr rafinat, grăsimi nesănătoase și făină albă, care are încărcătură glicemică uriașă. Dacă vorbiți și cu medicii, veți vedea că vă spun același lucru: adevărate otrăvuri pentru inimă și vasele de sânge.
3. Sucurile carbogazoase
Pline de zahăr rafinat, ridică nivelul de zahăr din sânge care pune presiune pe pereții vaselor, crescând riscul de boli cardio-vasculare.
Vezi și: Andreea Sava: Program eficient în 4 pași pentru subțierea taliei
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News