Andreea Sava: Alimente periculoase pentru inimă. La ce trebuie să renunți acum

Inimă
Inimă

Tot mai mulți oameni se sting de viață din cauza problemelor cardio-vasculare, sedentarismul și dieta proastă fiind cei mai importanți factori care le cauzează. Pentru a-ți menține sănătatea inimii și a vaselor de sânge, e important să ai grijă la ce mănânci. În acest sens, Andreea Sava, de la Antena 3, a publicat pe blogul personal lista alimentelor cele mai periculoase pentru inimă.

1. Alimentele grase prăjite

De asta este atât de nocivă mâncarea de tip fast food: pentru că implică multă carne de proastă calitate, adică grăsimi nesănătoase, prăjire, adică încărcarea chiar și a alimentelor altfel inovensive, gen cartofi, cu grăsimi nesănătoase, dar și carbohidrați rafinați și sosuri pline de grăsimi nesănătoase, gen ketchup și toată gama de sosuri la cutie sau borcan, care însoțesc mereu mâncarea de la fast food. Toate ridică la cer nivelul colesterolului rău.

2. Produsele de patiserie și cofetărie

Pline de zahăr rafinat, grăsimi nesănătoase și făină albă, care are încărcătură glicemică uriașă. Dacă vorbiți și cu medicii, veți vedea că vă spun același lucru: adevărate otrăvuri pentru inimă și vasele de sânge.

3. Sucurile carbogazoase

Pline de zahăr rafinat, ridică nivelul de zahăr din sânge care pune presiune pe pereții vaselor, crescând riscul de boli cardio-vasculare.

Vezi și: Andreea Sava: Program eficient în 4 pași pentru subțierea taliei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel