Anderlecht, amendată pentru că a scumpit biletele suporterilor adverși

UEFA a venit cu decizia finală în ceea ce privește scandalul iscat de clubul Anderlecht Bruxelles, în contextul confruntării cu Bayern Munchen de acum 3 luni. 

În urmă cu trei luni, în cadrul confruntării dintre Anderlecht și Bayern Munchen, echipa gazdă scumpise biletele pentru suporterii nemți la 100 de euro. Acest lucru i-a deranjat pe bavarezi, iar cazul a ajuns rapid în presa internațională și la UEFA. 

Meciul disputat în noiembrie în faza grupelor Champions League a fost câștigat cu scorul de 2-1 de către nemți, iar fanii lui Bayern au afișat un banner legat de „lăcomia" clubului belgian. Astfel, în urma practicii neloiale a celor de la Anderlecht, belgienii vor trebui să returneze fiecărui suporter neamț câte 30 de euro, deci un total de 27.000 de euro, iar Bayern va trebui să plătească 20.000 de euro pentru mesajul sporterilor săi.

FC Porto, caz asemănător

Nu numai Anderlecht a încercat să vândă bilete mai scumpe suporterilor echipei adverse. Și FC Porto a practicat aceeași politică cu fanii celor de la Liverpool, care au protestat vizavi de această strategie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel