Am pierdut pe o greşeală individuală, a spus antrenorul Garcia după eşecul lui Lyon în Liga Campionilor

Rudi Garcia, antrenorul echipei franceze Olympique Lyon, s-a arătat nemulţumit de jocul elevilor săi în meciul din deplasare cu Benfica Lisabona, din Liga Campionilor, precizând că lyonezii au pierdut (1-2) după o greşeală individuală.

"Am fost imprecişi în prima repriză. Am avut lipsuri la nivel tehnic. În repriza secundă, însă, am fost mai echilibraţi. Eu mă gândeam că suntem mult mai aproape de a câştiga acest meci, decât de a-l pierde. Totuşi, am fost capabili să jucăm cu personalitate. Cele mai bune ocazii în acest meci ne-au aparţinut, dar am pierdut în urma greşeli individuale. Dar suntem alături de Anthony Lopes, pentru că astfel de lucruri se întâmplă", a precizat tehnicianul.

"Însă intrarea lui Thiago Mendes ne-a permis să avem un echilibru, să mergem înainte. Dar trebuie ca toţi jucătorii să fie la cel mai bun nivel pentru a câştiga meciuri, iar unii dintre jucătorii noştri au nevoie să-şi recapete încrederea", a adăugat antrenorul francez.

Benfica Lisabona a întrecut-o pe Olympique Lyon cu 2-1, reuşind prima sa victorie din grupă, portarul român Ciprian Tătăruşanu fiind rezervă la OL. Golul victoriei vulturilor a venit după o eroare a portarului Anthony Lopes.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel