ALDE, alegeri europarlamentare. Încă un candidat pentru lista partidului

Tăriceanu
Tăriceanu

Conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Teleorman şi-a desemnat candidatul pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc anul acesta în luna mai.

Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Teritorial, care a avut loc joi, 7 februarie, vicepreşedintele ALDE Teleorman, Cătălin Burcescu, a fost desemnat drept candidat al formaţiunii pentru lista partidului. Propunerea urmează a fi validată de structura centrală a ALDE.

Cătălin Burcescu, care a intrat în politică din anul 2007, s-a declarat surprins de alegerea colegilor, despre care a spus că îl responsabilizează.

"Mă onorează decizia colegilor mei, dar, în acelaşi timp, mă şi responsabilizează. Vreau să mulţumesc domnului preşedinte, deputatul Ică Florică Calotă, domnului Virgiliu Cocoşilă, vicepreşedinte Consiliului Judeţean Teleorman şi membrilor Biroului Politic Judeţean pentru încrederea acordată", a spus Cătălin Burcescu după nominalizare.

Cătălin Burcescu are 33 de ani şi face politică de aproape 12 ani. După 11 ani pe care i-a petrecut în Partidul Democrat (PD, devenit PDL) şi ulterior în PNL, în urma fuziunii, Burcescu acesta a trecut, la jumătatea anului 2018, la ALDE. În vremea în care a activat în Partidul Naţional Liberal, Cătălin Burcescu a deţinut funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali TNL.

Vezi și: Cioloş, despre Iohannis: E bine că va candida dar..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel