Aglomerație pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană pe DN1

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că, luni-dimineață, valorile de trafic au început să crească pe Valea Prahovei, circulându-se pe alocuri în coloană între stațiunile de pe Valea Prahovei.

Potrivit Centrului Infotrafic se circulă în coloană între stațiunile Predeal și Bușteni, pe sensul Brașov către Ploiești al DN 1.

„De asemenea, valorile de trafic sunt în ușoară creștere și pe raza localității Comarnic, tot pe sensul de coborâre”, a precizat Centrul Infotrafic.

Pentru evitarea aglomerației, care se poate crea pe această arteră importantă la orele după-amiezii, Centrul Infotrafic recomandă conducătorilor auto să ia în considerarea folosirea și a rutelor alternative, respectiv: DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 – București; DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București, DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște și DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

„Asigurați-vă că aveți autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, adaptați viteza la condițiile de trafic și de drum și nu vă angajați în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depășirile de coloane formate!”, a anunțat Centrul Infotrafic.

De menționat ar fi faptul că, luni dimineață, Centrul Infotrafic a anunțat că se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri la nivel național, inclusiv pe DN1A, în Prahova, la limita cu județul Brașov, scrie observatorulph.

VEZI ȘI   -  ACCIDENT DN1, 22 ianuarie. Sunt cinci victime, printre care un copil/ Accident în Caransebeș: Un om a murit, șase sunt răniți

Adio 'bătaie' pe locurile de parcare din Poiană. Turiștii au linie directă de autobuz Gara Brașov - Telegondolă

Autoritățile locale din municipiul Brașov au anunțat punerea în folosință a unui nou traseu de autobuz, care va duce turiștii pe pârtii direct de la gară.

Din 18 ianuarie, turiștii care vin cu trenul în Brașov vor putea folosi ”Poiana Expres”, care, de fapt, este linia 100 de autobuz. Iubitorii sporturilor  de iarnă vor parcurge traseul de la Gara Brașov până la telegondola din Poiană în aproximativ 50-60 de minute.

Programul de circulație a autobuzelor a fost adaptat fluxului trenurilor din direcția București – Ploiești, zona din care vin majoritatea turiștilor, iar costul călătoriei este de 6 lei, exact ca în cazul liniei 20, se spune în comunicatul Primăriei Brașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel