Accident violent în Târgoviște. O mașină s-a răsturnat în centrul orașului

Foto ilustrativ / Imagine de Björn Habel de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Björn Habel de la Pixabay

Accident violent în apropiere de centrul orașului Târgoviște. O mașină s-a răsturnat, iar două persoane rănite au fost transportate la spital.

Un accident violent s-a produs, vineri după-amiază, în apropiere de centrul municipiului Târgoviște, pe Calea Câmpulung, în zona camerei de Comerț. În urma puternicului impact, una dintre mașini s-a răsturnat.

În violentul accident în care au fost implicate două autoturisme, au rezultat două victime, potrivit ISU Dâmbovița. Din informațiile oferite de polițiști, una dintre victime este un tânăr de 34 de ani, care era șoferul uneia dintre mașini. Ambele persoane rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

“În urmă cu puțin timp, echipaje de pompieri de la Detașamentul Târgoviște au intervenit în zona Camerei de Comerț din municipiu la un accident rutier în care, din primele informații se presupunea că existau persoane încarcerate. Pompierii au intervenit cu o autospecială de intervenție, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD.

Sosiți la locul evenimentului au constatat că nu sunt persoane încarcerate. Paramedicii și echipajul medical SAJ au acordat primul ajutor pentru pentru două victime.  Acestea au fost transportate la UPU Târgoviște. Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului rutier”, se arată într-o informare ISU Dâmbovița.

Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului și urmează să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier, precizează DBOnline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel