Academia Rapid. Strategia giuleștenilor, la revenirea pe scena fotbalului

rapid baraj
rapid baraj

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a discutat în cadrul emisiunii ”Realitatea românească”, de la Realitatea Tv despre proiectul pe care îl are cu Academia Rapid.

"Ca locuitor al sectorului 1, nascut in sectorul 1, am tinut cu Rapid. Ajungand apoi la Primaria sectorului 1, inima a batut mai tare pentru acest club.

Le-am dat mana libera. Sunt consiliat de ei (nr. Daniel Niculae si Ovidiu Burca). Ei se pricep cel mai bine la fotbal, au pana in 40 de ani. Pot sa ma sfatuiesc si cu un tanar. Ca politician, pot sa iau informatie si de la oamenii tineri. Ei au jucat cand echipa facea performanta, chiar daca unii dintre suporteri, pe atunci, huleau si injurau echipa.

Fara falsa modestie, suntem cea mai sponsorizata echipa. Avem foarte multi sponsori, si nu ma refer la Primarie. Dar acei sponsori nu au contract cu Primaria.

M-am intalnit si cu domnul Copos. Dupa ce am vorbit cu dansul, m-am dus sa vad Pro Rapid. Va garantez ca Rapidul, in 2020-2021, va juca in Liga I, iar o echipa care joaca in Liga I aproape se sustine, fara fondurile Primariei. Sper sa aduc la Primarie cat mai repede Baza Pro Rapid", a spus Tudorache la Realitatea TV.

Sunt bucuros

Daniel Pancu, director tehnic al giulestenilor, a spus si el: "Am fost chemat la acest proiect si am raspuns prezent cu cea mai mare placere. Sunt bucuros ca am fost inclus in acest proiect. 

Din pacate, s-au intamplat lucruri care nu ar fi trebuit sa se intample la un club, la un brand cum este Rapidul. Asta este. S-a intrat in faliment, acum insa este un nou inceput, se pune baza unei Academii, ceea ce este foarte important.

Cand vom evolua impotriva Stelei, cu siguranta voi juca si eu. Bine, joc daca sunt in forma. Pentru Rapid, absolut nimic nu se compara cu un meci impotriva Stelei".

Daniel Niculae, președinte la Rapid, a completat: "Proiectul nostru sportiv este bazat pe infiintarea unei Academii care sa sprijine copiii si sa ii indrume catre sport. Au trecut anii, iar pe maidanele din vremea cand eram eu copil au rasarit blocuri cu foarte multe etaje. In curtile scolilor si ale liceelor au aparut fel de fel de oameni care au profitat de acest lucru si curtile scolilor si ale liceelor au trecut spre particulari, iar acum trebuie sa platesti.

Ne vom baza pe o academie de copii, pe langa echipa de fotbal pe care trebuie sa o facem sa creasca de la an la an. Trebuie sa formam o echipa competitiva si sa promovam in urmatorul esalon fotbalistic".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel