A pozat în Playboy după ce și-a vândut virginitatea - Galerie foto

Catarina Migliorini, a pozat pentru Playboy Brazilia, după ce în vară și-a vândut virginitatea contra sumei de 780.000 de dolari, conform

 Migliorini şi-a scos la licitaţie virginitatea în vară, iar în luna octombrie, un bărbat din Japonia cu numele de utilizator "Natsu" a câştigat, el oferind 780.000 de dolari.

Inițial, Catarina Migliorini, studentă la Educaţie Fizică, a spus că va dona 90 la sută din câştig asociaţiilor caritabile care vor construi case în statul brazilian Santa Catarina, însă organizatorul licitaţiei, care va folosi această idee pentru un documentar, s-a declarat sceptic în această privinţă.

„Am fost surprins pentru că în fiecare discuţie avută cu ea a susţinut că e vorba de o afacere pentru ea”, susţine bărbatul, care a mai precizat că „e atât de faimoasă acum în Brazilia, încât dacă nu va oferi banii organizaţiilor caritabile, imaginea ei va avea de suferit”.

Un lucru însă este cert. Indiferent de ce va face cu banii obținuți, ultima ispravă a Catarinei nu are nicio legătură cu actele caritabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel