Mesaj de la NATO pentru Rusia: Are de ales...

Situația din estul Ucrainei stârnește temeri la NATO, secretarul general al Alianței, Anders Fogh Rasmussen,  exprimându-și îngrijorarea în legătură cu acest subiect și pentru faptul că Rusia nu se comportă ca un partener, ci ca un adversar.  

"În contextul în care zeci de mii de militari ruşi sunt staţionaţi la frontierele Ucrainei, Rusia poartă un război de propagandă de genul celui din timpul Războiului Rece. Obiectivul este denaturarea adevărului, deturnarea atenţiei de la acţiunile ilegale ale Rusiei şi supunerea autorităţilor din Ucraina", a scris Rasmussen în cotidianul Politiken, potrivit Mediafax.

Secretarul general al NATO a enumerat, totodată, și strategia pe care ar trebui să o adopte Rusia pentru a nu se confrunta cu izolarea pe plan internațional.

"Rusia are de ales. Poate să înceteze să îi mai acuze pe alţii pentru acţiunile sale, să revină la respectarea obligaţiilor internaţionale şi să înceapă reconstruirea încrederii. Altfel, riscă izolarea pe plan internaţional. Acest lucru nu este în interesul nimănui, făcând lumea mai periculoasă şi mai imprevizibilă", a adăugat Rasmussen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel