Chirieac, despre șansele ca românii să fie chemați la război

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, miercuri seară, ordinul apărut în Monitorul Oficial, în care este prezentat modelul certificatului medical pe care toți tinerii sunt obligați să-l dețină la recrutare, în perioada stării de război.

Bogdan Chirieac a opinat în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3, că nu se va ajunge la un război între Rusia și Alianța Nord Atlantică.

"Nu e cazul de așa ceva. Nu va fi război între Rusia și NATO. Că își întăresc flancul estic, da, trebuiau să o facă de foarte multă vreme. Noi tot ne cerem în NATO de prin 1994, de când am semnat Parteneriatul pentru Pace.

(...) Acum trebuie întărit flancul ăsta. E foarte bine că-l întăresc cu avioane, rachete, cu militari. Este însă și mai bine dacă tot flancul ăsta estic va fi întărit și cu investiții, fiindcă s-a dovedit că Uniunea Sovietică, și comunismul în general, s-au prăbușit economic și din cauza faptului că oamenii de aici se uitau că oamenii din Occident trăiesc mult mai bine decât ei", a spus analistul politic.

Vezi și: Exclusiv: Dușa, despre ordinul din MO privind recrutarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel