Putin, acuze grave la adresa secretarului general al NATO

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a lansat joi acuze grave la adresa secretarului general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, despre care a spus că a înregistrat în secret, iar după aceea a difuzat în presă, una dintre conversaţiile lor private, în perioada în care era premier al Danemarcei.

"Ne-am întâlnit şi am discutat. Se pare că a adus cu el un dictafon şi a înregistrat conversaţia în secret, după care a publicat-o în presă", a spus Vladimir Putin, în timpul unei sesiuni televizate în care preşedintelui rus i-au fost adresate întrebări.

"Nu-mi venea să cred ce văd şi ce aud. Este o absurditate, înţelegeţi?", a mai spus liderul de la Kremlin, citat de Mediafax.

"A explicat că a înregistrat această conversaţie pentru posteritate", a adăugat Vladimir Putin, care a continuat: "sunt flatat, bineînţeles, dar ar fi putut măcar să mă prevină sau să-mi ceară permisiunea, înainte să dea publicităţii aceste discuţii".

"Încrederea este cu adevărat importantă. Problema-cheie este încrederea între persoane şi între state", a conchis președintele Rusiei.

Anders Fogh Rasmussen a ocupat funcţia de premier al Danemarcei în perioada 2001-2009, după care a devenit secretar general al NATO.

Vezi și: Ce spune Putin despre independența Transnistriei și alipirea la Rusia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel