ZONA NEMURIRII din BUCEGI

Numeroase povești circulă despre fenomenele paranormale care se petrec în Bucegi. Printre acestea se numără portalurile, aparițiile ciudate sau experiențele unor persoane dezorientate, care credeau că se află într-un loc, dar, de fapt, se aflau în altă parte.

Însă, există și diferite aspecte care pot fi demonstrate prin intermediul științei. Pe vârfurile Bu­ce­gilor au fost în­re­gistrate nivele mari ale radiaţiilor care nu au putut fi expli­cate.

În par­tea de est a masivului Bucegi, în apropierea lacului  și cabanei Scropoasa, se află zona numită Şap­te Izvoare. În urma cercetărilor făcute pe probe de apă recoltate de aici, s-a dovedit că încărcătura de bacterii este zero, apa fiind pură.

Citește și: Transrarău – Drumul Comorilor, șoseaua care rivalizează Transfăgărășanul și Transalpina 

Lo­cul se numeşte "Zona Nemuririi", iar legendele vorbesc despre un sistem de tuneluri subterane, care circulă pe sub munţi. 

În urmă cu câțiva ani, apele de la Șapte Izvoare au fost captate, și printr-o investiție majoră, la Moroieni a fost construită o fabrică pentru îmbutelierea sursei respective. În prezent, fabrica este închisă, iar sursa se duce pe "apa sâmbetei", find deversată în albia râului Ialomița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel